Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Τεράστια αποκάλυψη ταράζει το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Τεράστια αποκάλυψη ταράζει το Διαφάνι

Στρυμωγμένος από τις καταγγελίες σε βάρος του, ο Μάνος Βόσκαρης θα καταφύγει στη λύση του φόνου, όπως θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Μάνος Βόσκαρης βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση, όπως γνωρίζουν οι τηλεθεατές που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες». Ο διοικητής της Χωροφυλακής στο Διαφάνι νιώθει στο σβέρκο του τις ανάσες των θυμάτων του, που η μία μετά την άλλη αποφασίζουν να σπάσουν τη σιωπή τους.

Μετά από την Ελένη που έχει καταθέσει ήδη στον Αλέξη Καλοκαιρινό τα μαρτύρια που υπέστη στα χέρια του στις φυλακές της Θεσσαλίας, δύο ακόμα γυναίκες τον κατονομάζουν ως δράστη των επιθέσεων εις βάρος τους.

Η πρώτη είναι η Λέτα, μια γυναίκα ελευθερίων ηθών, όπως τις ονόμαζαν, η οποία εμφανίζεται πρώτη για να υποστηρίξει τις καταγγελίες της Ελένης.

Η δεύτερη είναι η Μαρία Μαδούρου, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Ξένια Αλεξίου. Η καταγγελία της έχει ιδιαίτερο βάρος για τις διωκτικές αρχές αφού η Μαρία Μαδούρου, μετά από την αποφυλάκισή της παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια, γεγονός που την καθιστά αξιόπιστη, με τα μέτρα της δεκαετίας του ’60.

Μπροστά στον κίνδυνο να βρεθεί ενώπιο των θυμάτων του στο δικαστήριο, γεγονός που θα σήμαινε την πλήρη καταστροφή του, ο Μάνος Βόσκαρης αναλαμβάνει δράση. Σκοτώνει τη Μαρία Μαδούρου, για να της βουλώσει το στόμα, σε ένα έγκλημα που θα συγκλονίσει την περιοχή και θα σημάνει την αρχή του τέλους της σταδιοδρομίας του.

Survivor Ψηφοφορία: Ποιος θα κατακτήσει την πρώτη θέση;

MasterChef 5 - Ψηφοφορία: Ποιος είναι ο καλύτερος και πιο δημοφιλής κριτής;

Ψήφισε τη «Βασίλισσα» του αθλητικού ρεπορτάζ;

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.