Άγριες Μέλισσες - Spoiler: O «Mπάμπης» αποκάλυψε τη συγκλονιστική συνέχεια

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: O «Mπάμπης» αποκάλυψε τη συγκλονιστική συνέχεια

Ο Γιάννης Βασιλώττος ή αλλιώς Μπάμπης στις Άγριες Μέλισσες μίλησε στο 7 Μέρες tv και αποκάλυψε τι θα συμβεί ανάμεσα στην Ασημίνα και την Δρόσω.

Ο Μπάμπης μετανιώνει για ό,τι έχει κάνει και θέλει χτίσει από την αρχή την σχέση με τον πατέρα του. Με την Ασημίνα, ό,τι και να γίνει, δεν θα σταματήσει να προσπαθεί, ελπίζοντας σε ένα ευτυχισμένο μέλλον μαζί της. Και ενώ είναι έτοιμος να φύγει μόνιμα από το Διαφάνι, καθώς αισθάνεται πως δεν υπάρχει κάτι πια να τον κρατά εκεί και προσπαθεί να ξεπεράσει το ότι δεν γίνεται να βρίσκεται δίπλα στην Ασημίνα, όπως θα ήθελε, η Ουρανία θα του ζητήσει να την βοηθήσει στη βιοτεχνία.

Εκεί θα εργαστεί και η Δρόσω, οπότε θα έρθουν λίγο πιο κοντά και θα την παροτρύνει να τα βρει με την αδελφή της, αφήνοντας πίσω τους όσα τους χωρίζουν. Εκείνος θεωρεί ότι το πρόβλημα στο τρίγωνο Δρόσως-Ασημίνας-Νικηφόρου έγκειται στο ότι δεν έχει συγχωρέσει η μία την άλλη. Από εκεί πηγάζει η θλίψη που νιώθουν και οι δύο αδελφές. Η σχέση τους δεν μπόρεσε να ξαναβρεί τη χαμένη τους ζεστασιά.

Η Ασημίνα είναι ο πιο βαθύς έρωτας της ζωής του.

Είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του Μπάμπη. Στο μέλλον θα δούμε πώς θα προσπαθήσει να προχωρήσει, αν και θα ήθελε να είναι μαζί της. Ονειρεύεται η Ασημίνα να βρει την ευτυχία και το χαμόγελο που ψάχνει από τότε που τη γνώρισε, ενώ παράλληλα είναι πεπεισμένος ότι εκείνος θα μπορούσε να της το χαρίσει.

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για όσα συμβαίνουν στο Survivor.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest