Με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό

Με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό

Η Φαίη Σκορδά εξασφάλισε μια συγκλονιστική συνέντευξη από τον Δημήτρη Μοθωναίο για όσα βίωσε από την ηλικία των έξι ετών στα χέρια οικογενειακού του προσώπου που τον κακοποιούσε σεξουαλικά.

Αμέσως μετά τη μετάδοση του αποσπάσματος, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, όπως και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες της εκπομπής, με τη διάσημη παρουσιάστρια να λέει, «Γιατί τους αφήνουν;».

H συγκλονιστική συνέντευξη του ηθοποιού και τα δάκρυα της Φαίης και του Γιώργου:

«Εμένα με αφορά η κακοποίηση προσωπικά. Ακούω πάρα πολλά πράγματα που με θυμώνουν. Δεν μπορώ να δεχτώ το σχόλιο για το Μέσον που γίνεται η καταγγελία. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με πολλή αγάπη, με φροντίδα, με γνώση αλλά υπήρχε ένα πρόσωπο στο πολύ στενό οικογενειακό μου περιβάλλον που με κακοποίησε σε πολύ μικρή ηλικία. Εγώ δεν το αναγνώριζα. Ξεκίνησε στα 6 και γινόταν κατ’ εξακολούθηση. Εγώ αισθανόμουν ότι αυτός ο άνθρωπος με αγαπάει πάρα πολύ. Η τελευταία φορά που έγινε πάγωσα. Έκανα 11 χρόνια ψυχανάλυση για να δουλέψω αυτό που μου έχει συμβεί. Αυτό με τρόμαξε, αγνοούσα αυτά τα περιστατικά και όταν ήμουν 26 χρονών αυτός ο άνθρωπος με προσέγγισε ξανά με τον ίδιο τρόπο. Όταν ήμουν μικρός δεν καταλάβαινα τίποτα», είπε στην εξομολόγησή του ο Δημήτρης Μοθωναίος.