Κώστας Δόξας: Τι απαντά η Μαρία Δεληθανάση στη ανακοίνωση του τραγουδιστή

Κώστας Δόξας: Τι απαντά η Μαρία Δεληθανάση στη ανακοίνωση του τραγουδιστή

Η Μαρία Δεληθανάση απαντά στην ανακοίνωση του πρώην συζύγου της και τη μήνυση που έχει καταθέσει εις βάρος του 

Το πρωί του Σαββάτου, η Μαρία Δεληθανάση μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για την ανακοίνωση του πρώην συζύγου της Κώστα Δόξα και τη μήνυση που έχει καταθέσει εις βάρος του.

«Δεν θα ήθελα να ανοίξω κάποιον διάλογο έμμεσο με την άλλη πλευρά» ανέφερε, αρχικά, η ίδια.

«Οι κακοποιητικές πράξεις που έχω υποστεί σε αυτή τη σχέση μετρούν πολλά χρόνια σε διάρκεια και ήταν κλιμακούμενες. Από τις πιο ήπιες μορφές λεκτικής ή ψυχολογικής βίας και πιο έντονες με σωματική βία "απλή" ως αρκετά σοβαρή. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνειδητοποίηση ότι κάθε υπόσχεση για αλλαγή και κάθε μεταμέλεια ήταν απλά προσχήματα για να αποφύγει τις όποιες συνέπειες» πρόσθεσε.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για ποιο λόγο θεωρεί ότι ο πρώην σύζυγός της μέσω της επιστολή του απαγορεύει στα ΜΜΕ την αναδημοσίευση της συνέντευξής της, εκείνη δήλωσε: «Νομίζω ότι οι λόγοι είναι προφανείς. Προφανώς, γιατί του είναι άκρως ενοχλητική η κατάθεση της αλήθειας μου με όλα αυτά τα στοιχεία. Αντ' αυτού, όμως, το θάρρος να ζητήσει έστω μια συγγνώμη δεν το έχει ζητήσει ακόμη και αυτή τη στιγμή». Παράλληλα, η Μαρία Δεληθανάση ανέφερε ότι την πρώτη κίνηση για να μιλήσει για τη δική της ιστορία την έκανε λίγο πριν ξεσπάσει όλο αυτό το κύμα με το Metoo, όμως, έπρεπε πρώτα να κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες.

«Σαφώς και τη στιγμή που συμβαίνει τυγχάνει να υφίσταται και η συγκυρία αυτή. Είναι σαν να υπάρχει ένας καθολικός συντονισμός στην καταπολέμηση κάθε είδους βίας».