Άγριες Μέλισσες: Ο εισαγγελέας Γραμματικός έκανε... spoiler

Άγριες Μέλισσες: Ο εισαγγελέας Γραμματικός έκανε... spoiler

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί αυτή η εβδομάδα να είχε τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου και να ξεχάσαμε για λίγο τον Βόσκαρη, τον θάνατο της Μαδούρου και τη δίκη, όμως τα επόμενα επεισόδια αναμένονται να είναι πολύ δυνατά.

Πέρα από τη νέα κόντρα που φαίνεται να ξεσπάει ανάμεσα σε Δρόσω και Ασημίνα, με τη δεύτερη να θέλει να πάρει το παιδί και να φύγει στο Παρίσι με τον Νικηφόρο, επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας ο Βόσκαρης. Μπορεί ο Βασίλης Μπισμπίκης να είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, στις Άγριες Μέλισσες όμως είναι ίσως ο πιο μισητός χαρακτήρας της σειράς, και όχι άδικα αν το σκεφτείς καλά.

Και τι είναι αυτό για το οποίο όλοι ανυπομονούμε; Φυσικά η δίκη στην οποία θα πάρει επιτέλους ό,τι του αξίζει για όλα όσα έχει κάνει. Κι εδώ κάπου σου έχουμε ένα spoiler, όχι πολύ ουσιαστικό, αλλά ενδιαφέρον.

Ο εισαγγελέας Γραμματικός ή αλλιώς Σπύρος Σταμούλης, έκανε ένα post στο Instagram account του, το οποίο εμμέσως πλην σαφώς μας αποκάλυψε τις εξελίξεις για την πολυπόθητη δίκη.

Ο Αλέξης έκανε ένα post στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να διαβάζει προσηλωμένος το σενάριο και σαν caption έχει γράψει «Ξεκινάνε τα δικαστήρια. Καλό ΣΚ».

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest