Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το μεγάλο μυστικό για τον Βόσκαρη αποκαλύπτεται

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το μεγάλο μυστικό για τον Βόσκαρη αποκαλύπτεται

Τι είχε συμβεί πίσω, στη μακρινή δεκαετία του 1920, που εξηγεί πολλά από όσα βλέπουμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες;

Ταξιδεύουμε πίσω στον χρόνο, στη μακρινή δεκαετία του 1920.

Στο Διαφάνι του 1920 κρύβεται ένα μεγάλο μυστικό που θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες.

Όπως ανέφερε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας: «Θα δούμε τον Σέργιο Σεβαστό, τον πρεσβύτερο, που τον είχε υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς -τώρα θα τον υποδυθεί άλλος ηθοποιός σε μικρότερη ηλικία-, θα δούμε τον Γιώργη Σταμίρη, θα δούμε και τον πατέρα του Μάνου Βόσκαρη. Θα αποκαλυφθεί τι συνδέει τον Μάνο Βόσκαρη με την οικογένεια των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες. Ο Σέργιος Σεβαστός ήταν αυτός που είχε δολοφονήσει τον πατέρα του Μάνου Βόσκαρη και γι’ αυτό ο Μάνος Βόσκαρης τρέφει μίσος μέσα του για την οικογένεια των Σεβαστών».

Όπως αντιλαμβανόμαστε, η αποκάλυψη αυτή λύνει πολλές απορίες που είχαμε μέχρι τώρα για τις Άγριες Μέλισσες. Αλήθεια, όμως, ποια θα είναι η έκβαση της δίκης του Μάνου Βόσκαρη;

«Πολύ σύντομα θα δούμε το τέλος της δίκης, καταδικάζεται ως ένοχος για τους βιασμούς της Ελένης και θα τον δούμε να οδηγείται στις φυλακές με πολυετή κάθειρξη», είπε ο δημοσιογράφος για τις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες - Τετάρτη 10/03

Η Σοφούλα πιέζεται, καθώς ο Φωτιάδης σκοπεύει να παρουσιάσει τον Βόσκαρη ως θύμα και της ζητάει να πει κι άλλα ψέματα. Θα μιλήσει στον Άγγελο, που εξακολουθεί να την επισκέπτεται κρυφά, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 10 Μαρτίου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»;

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να κρύψει το μέγεθος του προβλήματός του από την κοινωνική λειτουργό Μαργαρίτα Γερμενή, που δεν φαίνεται να πείθεται.

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να δείξει στην Ασημίνα πως η φυγή στο Παρίσι είναι η καλύτερη λύση, παρά το εξώδικο της Δρόσως, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 10 Μαρτίου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η Ασημίνα δέχεται και ετοιμάζουν κρυφά απ’ όλους την αναχώρησή τους. Θα καταφέρουν να φύγουν πριν καταλάβουν ο Κωνσταντής και η Δρόσω το σχέδιό τους;

Ο Θέμελης φοβάται την εκδίκηση από τον Δούκα και προσπαθεί να απομακρύνει τη Δόμνα από τον Μελέτη. Είναι αποφασισμένος να πάρει την κόρη του και να εξαφανιστούν.

Ο Κυριάκος ψάχνει τον Τσαμπαρδή για να βοηθήσει την Ουρανία, ενώ η Ρίζω έρχεται πιο κοντά με τον Προύσαλη μετά την περιπέτειά του.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest