Άγριες Μέλισσες spoiler: «Όλο το Διαφάνι θα πάθει σοκ»

Άγριες Μέλισσες spoiler: «Όλο το Διαφάνι θα πάθει σοκ»

Άγριες Μέλισσες: Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Tv24, ο ηθοποιός Βαγγελης Αλεξανδρής, ο τηλεοπτικός «Κυριάκος» στις «Άγριες Μέλισσες», απάντησε στις ερωτήσεις που του τέθηκαν σχετικά με τη δημοφιλή σειρά, αποκαλύπτοντας καταιγιστικές εξελίξεις.

Θα υπάρξει, άραγε, τρίτη σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες»; Με ποιο γεγονός θα πάθει όλο το Διαφάνι σοκ;

Δείτε μέρος από τη συνέντευξη του Βαγγέλη Αλεξανδρή:

Ο Κυριάκος ξέρει για την Ασημίνα και τον Μπάμπη. Έχει πάντα στην άκρη του μυαλού του ότι μπορεί να αναζωπυρωθεί ο έρωτας του γιου για εκείνη;

Ο Κυριάκος στα ερωτικά θεωρεί ότι είναι μια εγκυκλοπαίδεια από μόνος του οπότε τον καταλαβαίνει σε όλα τα επίπεδα. Και σίγουρα βλέπει πως για να μην κάνει καμία κίνηση δεξιά κι αριστερά, αυτό που νιώθει για την Ασημίνα είναι πιο βαθύ και όχι κάτι επιπόλαιο. Αλλά εκείνη είναι παντρεμένη με παιδί κι αυτό είναι ένα θέμα για την εποχή.

Από εκεί και πέρα ο Κυριάκος έχει ανοχές. Είναι φιλότιμος και ευαίσθητος. Είναι καλλιτέχνης και οι καλλιτέχνες κατά βάθος πληγώνονται όπως και αγαπούν βαθιά. Έχουν ακραία συναισθήματα.

Η Δρόσω θα πει σε όλο το χωριό ότι ο Σέργιος είναι το παιδί της. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις;

Θα πάθουν όλοι σοκ. Πάντα ένα νόμισμα έχει δύο πλευρές, οπότε κι εκεί οι γνώμες θα διχαστούν.

Η σειρά συζητείται να πάει για τρίτη σεζόν. Υπάρχει υλικό;

… Και πολύ. Δεν ξέρω καμία σειρά παγκοσμίως να πήγε δεύτερη χρονιά και να έχει μεγαλύτερη επιτυχία και μάλιστα οι ιστορίες να έχουν ανατροπές και υπόβαθρο. Αν η Μελίνα Τσαμπόνη και ο Πέτρος Κολκσβάλης λένε ότι έχουν να πουν πράγματα εμείς θα τους εμπιστευτούμε.

Το σημαντικό σε αυτή τη δουλειά είναι ότι οι ιθύνοντες του ΑΝΤΙ εμπιστεύτηκαν κι εκείνοι τους επαγγελματίες και τους άφησαν περιθώρια δημιουργίας και φαντασίας. Μην κοιτάμε τώρα που η σειρά έχει επιτυχία.

Στην αρχή ήταν ρίσκο και όλοι μαζί κινήθηκαν σαν ομάδα και μάλιστα επέλεξαν κινηματογραφικούς και θεατρικούς ηθοποιούς. Δεν ακολουθήθηκε η πεπατημένη. Εύχομαι του χρόνου να βγουν νέες σειρές και να είναι όλες επιτυχημένες και να κάνουμε πέρα εκπομπές χαμηλού περιεχομένου.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest