Άγριες Μέλισσες (16/03): Η μαρτυρία που φέρνει την ανατροπή

Άγριες Μέλισσες (16/03): Η μαρτυρία που φέρνει την ανατροπή

Εξελίξεις σοκ στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η δίκη του Βόσκαρη για τους βιασμούς που έκανε όταν ήταν διευθυντής φυλακών είναι σε εξέλιξη, ενώ Δρόσω και Ασημίνα παλεύουν για τον μικρό Σέργιο. Ο Θέμελης έχει χαθεί από προσώπου γης, και η Δόμνα ανήσυχη πλησιάζει τον Μελέτη για βοήθεια.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 16 Μαρτίου στις «Άγριες Μέλισσες» η Ασημίνα μαθαίνει πως η Δρόσω προχωράει δικαστικά αλλά επιμένει στην απόφασή της. Οι δύο αδερφές είναι έτοιμες να δώσουν η καθεμία τη μάχη της για το παιδί. Η Ελένη στη μέση προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει. Στο μεταξύ η δίκη εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται με μαρτυρίες του Λάμπρου και της Σοφούλας η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της. Η σύλληψη της Χατζίδου αλλάζει τις ισορροπίες και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όφελός του. Ο Δούκας συμπαραστέκεται στη Δόμνα που φιλοξενείται στο σπίτι των Σεβαστών αλλά η Μυρσίνη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει…

Τι θα γίνει όταν ο Μελέτης μάθει πως γνώριζε ποιος πραγματικά ήταν ο Θέμελης; Πώς σκοπεύει να καλύψει τα ίχνη του ο Δούκας; Όλο το χωριό συνεχίζει να ψάχνει τον Ευτύχη που έχει εξαφανιστεί ενώ η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν το χρειαζόταν.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest