Περικλής Κονδυλάτος: «Ανέβασα βίντεο για να φύγει η Ανθή από το Survivor, για να…» (video)

Περικλής Κονδυλάτος: «Ανέβασα βίντεο για να φύγει η Ανθή από το Survivor, για να…» (video)

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε ο σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor, Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μίλησε για τα πολλά και ενδιαφέροντα που κάνει επαγγελματικά, αλλά και τα όσα έγιναν στο γνωστό reality επιβίωσης.

«Θα κάνω κοσμήματα για τη σειρά Emily in Paris και την επόμενο σεζόν. Με την Πατρίτσια Φιλντ είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Είχα ξεκινήσει να πουλάω τα κοσμήματά μου στο μαγαζί της στη Νέα Υόρκη. Έχω ξανακάνει τέτοιες συνεργασίες, απλά δεν είχαν γίνει γνωστές στην Ελλάδα. Οπότε αυτό που γίνεται τώρα το θεωρώ κάτι πολύ φυσικό», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος για τα επαγγελματικά του πλάνα.

«Έχω αποφύγει να δω επεισόδια του Survivor, από όταν ήμουν μέσα. Κυρίως έχω δει τα πλάνα με την ένταση που βγάζω. Για το θέμα με τον Καλλίδη, θέλω να πω ότι αν μπορεί κάποιος να τρώει ξύλο από το φίλο του και να το κάνει πιο γλυκά, ας το κάνει. Έχω φάει πολύ κριτική για αυτό το βίντεο. Χιούμορ έχω, αλλά δεν μου αρέσει να κρίνουμε τους άλλους όταν δεν έχουμε βρεθεί ούτε ένα δευτερόλεπτο στη θέση τους», ανέφερε σχετικά με όσα έγιναν όταν ο ίδιος ήταν στο Survivor.

«Για τον Τριαντάφυλλο και όσα είχα πει, δεν αισθάνομαι δικαιωμένος. Δεν είναι κακό παιδί ο Τριαντάφυλλος και δε θέλω να κρίνω έναν συμπαίκτη μου σαν να έχει μόνο μια πλευρά. Έχει προσφέρει πολύ στο σόου ο Τριαντάφυλλος. Προσπαθώ να κρατάω για καλές στιγμές, χωρίς να ξεχνάω όσα έγιναν. Τώρα ζούνε μια κακή στιγμή στην ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος έχει βρεθεί στο στόχαστρο, και τα παιδιά ίσως να έχουν θυμώσει μαζί του. Ας μην τον κρίνουμε τόσο αυστηρά. Το έκανα και εγώ. Τον έχω ζήσει καλά τον Τριαντάφυλλο και θεωρώ ότι όλοι έχουν πιεστεί με το θέμα του φαγητού», συνέχισε σχολιάζοντας την προσωπική του σχέση με τον Τριαντάφυλλο, αλλά και τα όσα γίνονται αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι.

«Σίγουρα θα άλλαζα πράγματα που έκανα στο Survivor. Πολλά. Αλλά έκανα και θετικά. Δεν μετανιώνω για όσα είπα για την Ανθή Σαλαγκούδη. Όταν τα είπα ήθελα να φύγει η Ανθή από το παιχνίδι για να μπορέσει η ομάδα να συνέλθει. Ήθελα να δώσω στον κόσμο να καταλάβει ότι μένοντας η Ανθή μέσα στο παιχνίδι, οι άλλοι υποφέρουν. Ας φανώ εγώ ο κακός. Δεν το μετανιώνω και θα το ξαναέκανα για τους συμπαίκτες μου αυτό. Δεν νιώθω ότι έγινα επικριτικός στη συγκεκριμένη περίπτωση. Συνέβησαν πράγματα που δεν μπορώ να πω. Όταν βγήκα προτεινόμενος μίλησα με όλα τα παιδιά, και από αυτό το meeting έλειπε μόνο η Ανθή, ενώ ήξερε ότι δε θα με ξαναδεί. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι την βοήθησε ο πατέρας της για το παιχνίδι. Εμένα με ενδιέφερε ότι η παραμονή της είχε κόστος στα παιδιά. Θα έλεγα οτιδήποτε για να φύγει. Στόχος μου ήταν να φάνε τα παιδιά. Μια παίκτρια που δεν προσέφερε τίποτα, κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι όσο άλλοι παίκτες που βοηθούσαν σε όλα», είπε για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest