Survivor spoiler: Τριαντάφυλλος, ο εξολοθρευτής - Ποιος θα προδώσει τον Κόρο για να πάει μαζί του;

Survivor spoiler: Τριαντάφυλλος, ο εξολοθρευτής - Ποιος θα προδώσει τον Κόρο για να πάει μαζί του;
Facebook

Survivor spoiler (18/03): Τα κατάφερε και πάλι. Ο Τριαντάφυλλος, που πολλοί λατρεύουν να «μισούν», παραμένει στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, κατατροπώνοντας τον Γιώργο Κοψιδά και συμβολικά τη «συμμαχία» Κόρο - Ασημακόπουλου.

Η επόμενη μέρα, μετά το Συμβούλιο του Νησιού, θα βρει την πλειοψηφία των «κόκκινων» σε σοκ και τον Τριαντάφυλλο δικαιωμένο, έστω και μόνο στα δικά του μάτια. Ο Γιώργος Κοψιδάς, ο «σκιώδης» αρχηγός των «κόκκινων», μετά από 3 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, αποτελεί παρελθόν με απόφαση του κοινού και όχι του ίδιου. Ακόμα και αν δεν αποχωρούσε χθες, το μέλλον του στην «κόκκινη» παραλία ήταν αβέβαιο, αφού οι κακουχίες και η πείνα τον είχαν καταβάλλει.

Ο Τριαντάφυλλος μετά την απόφαση του κοινού είναι λογικό να επιστρέψει στην παραλία με αέρα νικητή. Άλλωστε ο ίδιος από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο Survivor έχει δηλώσει πως τις πράξεις του και την συμπεριφορά του θα την κρίνει ο κόσμος που τον βλέπει.

Και ο κόσμος πήρε την απόφαση του και με την θετική του ψήφο κράτησε τον τραγουδιστή, δίνοντας παράλληλα «χαστούκι» στους «κόκκινους» και ειδικά σε Κόρομι - Ασημακόπουλο. Βγάζοντας τον Κοψιδά ήταν να σαν ρίχνει μία προειδοποιητική βολή προς την δυάδα, λέγοντάς τους ότι δεν αργεί η σειρά τους...

Είναι σίγουρο ότι όλοι οι «κόκκινοι» θα λάβουν το μήνυμά τους, ο Τριαντάφυλλος έχει γκελ στο κοινό. Οπότε είτε προσφέρει στην καλύβα και στους αγώνες είτε κάθεται αραχτός στην παραλία και κοιτάζει τα άστρα, όσο του πάνε κόντρα και τον αφήνουν νηστικό τόσο θα ισχυροποιείται και θα συσπειρώνεται το κοινό.

Στην παραλία των «κόκκινων» θα διαμορφωθεί μία νέα πραγματικότητα, το θέμα είναι όμως ποια τακτική θα ακολουθήσουν Μαριάνθη, Παπαδόπουλος, Μπόγδανος, Νικολέττα και Παύλος.

Δεν μιλάμε για την δυάδα Ασημακόπουλος - Κόρο, οι οποίοι κατά 99% θα συνεχίσουν τον «πόλεμο» στον Τριαντάφυλλο. Αν τους δούμε να αλλάζουν, τότε τέτοια... μπιφτέκα δεν θα έχει γυρίσει ποτέ ξανά στο Survivor.

Αφήσαμε απέξω Καρολίνα και Έλενα, γιατί στα τελευταία επίθεση έκαναν σφοδρή επίθεση στον τραγουδιστή και πιθανότατα θα μπουν στην υποομάδα με μπροστάρη του Κόρο.

Τι θα γίνει με τους υπόλοιπους;

Κώστας Παπαδόπουλος:

Πρόκειται για έναν παίκτη που το έχει δηλώσει εξαρχής, παίζει με στρατηγική και θα «κολλήσει» σε αυτόν που θα τον φέρει λίγο πιο κοντά στον στόχο του, τον τελικό. Είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να αλλάξει τακτική στα επόμενα επεισόδια και να αρχίσει να μιλάει και να προσφέρει φαγητό στον Τριαντάφυλλο.

Μαριάνθη Κασδαγλή:

Εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Η Μαριάνθη μαζί με τον Τριαντάφυλλο βρίσκεται στο περιθώριο, με την ομάδα απλά να της προσφέρει φαγητό. Το σίγουρο είναι ότι βρίσκεται πιο κοντά στην πλευρά του τραγουδιστή και δεν πρόκειται να τον ψηφίσει γιατί έχει άλλους στόχους.

Παύλος Γαλακτερός:

Μπορεί να ψήφισε Τριαντάφυλλο και να έφαγε μπροστά του τα ψάρια που του προσέφερε ο Κόρομι, όμως η στάση του έδειξε ότι δεν εγκρίνει σε καμία περίπτωση τα... καμώματα της δυάδας. Ίσως να μην πάει 100% με την... αδύναμη πλευρά, αλλά θα φανεί πολύ σύντομα αν τον δασκάλεψαν οι άλλοι δύο να εναντιωθεί στο «μαύρο» πρόβατο της ομάδας.

Ηλίας Μπόγδανος:

Βρίσκεται σίγουρα στην πλευρά του Κόρο, όμως... έχει δείξει ότι δεν διστάζει να λέει την άποψη του όταν κάτι βλέπει λάθος. Πόσο θα αντέχει να βλέπει τον Τριαντάφυλλο να πεινάει; Και αν σπάσει και του προσφέρει κάτι, θα τον... συγχωρέσουν οι άλλοι δύο;

Νικολέττα Μαυρίδη:

Αν και κλίνει προς Κόρο - Ασημακόπουλο, ωστόσο μπορεί να αλλάξει στάση απέναντί τους όταν θα βρεθεί ως... πρόβατο προς σφαγή στον τάκο. Και γιατί το λέμε αυτό; Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να χάσουν δύο ασυλίες οι «κόκκινοι». Πρώτος υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος, δεύτερη η Μαριάννα, τρίτος ο Παπαδόπουλος και... τέταρτη η ίδια ή ο Παύλος Γαλακτερός. Γιατί Καρολίνα και Ελένη θα ανήκουν στην υποομάδα τους και ο Μπόγδανος είναι ο πιο δυνατός τους παίκτης.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest