Οι… αξίες του Κοψιδά, η πολύχρωμη σούπα και οι διενέξεις στο House of Fame (video)

Οι… αξίες του Κοψιδά, η πολύχρωμη σούπα και οι διενέξεις στο House of Fame (video)

Τις… πέντε πιο ξεχωριστές στιγμές των ελληνικών ριάλιτι παρουσίασε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Στη πέμπτη θέση βρίσκεται το House of Fame. Ο Jimmy Sion μεταμορφώθηκε σε σούπερ ήρωα και θέλει να εμφανιστεί έτσι στη σκηνή. Η εικόνα μιλά από μόνη της.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται το Survivor. Ο Τριαντάφυλλος ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του που του έδωσαν φαγητό και ζήτηση συγγνώμη για την εν γένει συμπεριφορά του. Από την πλευρά του, ο Ασημακόπουλος ειρωνεύτηκε την κατάσταση της υγείας του «Ντάφι».

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το House of Fame. O Γιάννης αποκάλεσε «Βήτα» την Κόνι, επειδή θεώρησε προκλητικό το ντυσιμό της. Ωστόσο η Κόνι του απάντησε όπως πρέπει.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται το MasterChef. Ο Παύλος έφτιαξε μια σούπα που αλλάζει χρώμα και περιέχει διάφορα… χημικά κόλπα. Οι κριτές ξέσπασαν σε γέλια.

Στην κορυφή είναι το Survivor. Ο Γιώργος Κοψιδάς αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης. Λίγο πριν φύγει, έκανε δήλωση αιχμής λέγοντας ότι ο κόσμος εκτιμά την κακία και το κουτσομπολιό και όχι τις δικές του αρετές, όπως η ηθική, η εντιμότητα και η ακεραιότητα. Μετριόφρων, ψύχραιμος και… σοβαρός!

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest