Άγριες Μέλισσες spoiler (22/03): Η αρχή του κακού - Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Άγριες Μέλισσες spoiler (22/03): Η αρχή του κακού - Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Μια πλεκτάνη εις βάρος μιας άτυχης γυναίκας κι ένας φόνος θα γίνουν η αρχή του κακού στις Άγριες Μέλισσες…

Δρόσω και Ασημίνα έρχονται αντιμέτωπες για χάρη του μικρού Σέργιου στο Παρίσι στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στις «Άγριες Μέλισσες».

Την ίδια ώρα πίσω στο Διαφάνι ένας γάμος φαίνεται πως θα λύσει τον καημό της Δέσπως, αλλά και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης αναφορικά με την υιοθεσία του Ευτύχη.

Τέλος, η δίκη του Βόσκαρη φτάνει σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, με τους Δούκα και Μυρσίνη να τρέμουν για όσα μπορεί να αποκαλυφθούν στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Κωνσταντής και Δρόσω αναχωρούν για Παρίσι

Ο Κωνσταντής πείθει τη Δρόσω και οι δυο τους ετοιμάζονται ν’ αναχωρήσουν για το Παρίσι, την ώρα που ο έρωτας της Ασημίνας και του Νικηφόρου δείχνει να αναθερμαίνεται στο επεισόδιο της Δευτέρας, 22 Μαρτίου 2021.

Στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναβρασμός μετά την κλήτευση της Μυρσίνης στο δικαστήριο. Ο Δούκας αποφασίζει να συναντηθούν με τον Βόσκαρη, προκειμένου να έρθουν σε μια συνεννόηση για να μείνει κρυφός ο ρόλος της Μυρσίνης σ’ αυτήν την υπόθεση. Η συνάντηση, όμως, θα πάρει απρόσμενη τροπή στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Η Δέσπω βρίσκει τη μοναδική λύση για να παραμείνει ο Ευτύχης δίπλα στον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα. Ο Μελέτης αρχίζει μια έρευνα για να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη, όμως η Δόμνα δηλώνει πως γνωρίζει, ήδη, τον πραγματικό ένοχο και η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα για όλους.

Δρόσω και Ασημίνα βρίσκονται αντιμέτωπες στο Παρίσι

Η Ελένη έχει αμφιβολίες για το αν πρέπει να σύρει τη Μυρσίνη στο δικαστήριο, παρά την προτροπή του Σαράφη και του Λάμπρου. Την ίδια στιγμή, οι αδελφές της βρίσκονται αντιμέτωπες στο Παρίσι.

Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος αρνούνται πεισματικά να υποχωρήσουν στις απαιτήσεις της Δρόσως, όμως, εκείνη είναι αποφασισμένη να παίξει το τελευταίο της χαρτί, στο επεισόδιο της Τρίτης, 23 Μαρτίου 2021, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο Βόσκαρης απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη, ζητώντας τους να τον βοηθήσουν. Ο Δούκας πιέζει τον Γραμματικό ν’ αποσύρει την κατάθεση της Μυρσίνης κι εκείνος βρίσκεται σε δίλημμα.

Ένα απειλητικό σημείωμα, που βρήκε η Δόμνα εναντίον του Θέμελη, αναστατώνει την Ανέτ και τον Μελέτη που συνεχίζει να ερευνά την εμπλοκή του Δούκα στη δολοφονία του πατέρα του. Η Ανέτ βασανίζεται από ενοχές στο επεισόδιο της Τρίτης.

Τα νέα για τον γάμο του Προύσαλη με τη Ρίζω φέρνουν χαρά σε όλο το χωριό. Το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα με τον Ευτύχη και τους ανακοινώνουν το σχέδιό τους, ενώ ο Δούκας αποφασίζει να στραφεί για τα καλά εναντίον του Βόσκαρη.

Μυστικά από το μακρινό παρελθόν αποκαλύπτονται στο Διαφάνι

Ο Δούκας στέλνει στα χέρια της Ελένης ένα όπλο για να νικήσει τον Βόσκαρη στο επεισόδιο της Τετάρτης, 24 Μαρτίου 2021. Την ίδια στιγμή αποφασίζει να συναντηθεί μαζί του προκειμένου να κλείσουν οριστικά τους λογαριασμούς τους, φέρνοντας στο φως τον πραγματικό λόγο που ο πατέρας του πήρε τον Βόσκαρη, απ’ το ορφανοτροφείο.

Το επεισόδιο κάνει ένα flashback στο Διαφάνι του 1920… Μια πλεκτάνη εις βάρος μιας άτυχης γυναίκας κι ένας φόνος θα γίνουν η αρχή του κακού για το σπίτι των Σεβαστών…

Στο Παρίσι, ο Νικηφόρος παίζει το δικό του τελευταίο χαρτί, κάνοντας μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Κωνσταντή, στο επεισόδιο της Τετάρτης. Πώς θα αντιδράσει ο Κωνσταντής; Η Ασημίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση, σε σχέση με το παιδί και την επιστροφή τους, ύστερα από τη συζήτησή της με τη Δρόσω.

Η Δρόσω επιστρέφει στο Διαφάνι

Η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο πως πρέπει να επιστρέψουν στο χωριό στο επεισόδιο της Πέμπτης, 25 Μαρτίου 2021, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Εκείνος, όμως, είναι ανένδοτος και αποφασισμένος να μείνουν με το παιδί στο Παρίσι.

Η κατάθεση της Ελένης φέρνει τους δικαστές μπροστά στις ευθύνες της Δικαιοσύνης. Ο Μελέτης ανησυχεί με την εμπλοκή δύο αντρών, στην υπόθεση της δολοφονίας του Θέμελη, στο επεισόδιο της Πέμπτης. Αποκαλύπτει την αλήθεια για τις επαγγελματικές τους σχέσεις στην Ανέτ, που βλέπει την κατάσταση να περιπλέκεται.

Ο Σπανός, μετά τη σχετική έρευνα, καλεί τον Μελέτη και τον Κωνσταντή για ανάκριση, στο επεισόδιο της Πέμπτης. Η Δρόσω, σίγουρη πως η αδελφή της θα γυρίσει σύντομα πίσω, επιστρέφει με τον Κωνσταντή από το Παρίσι. Θα πει την αλήθεια στην Ελένη που απορεί για την αισιοδοξία της;

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest