Άγριες Μέλισσες spoiler σήμερα (24/03): Ο Δούκας «σκοτώνει» τον Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες spoiler σήμερα (24/03): Ο Δούκας «σκοτώνει» τον Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες και αυτή την εβδομάδα - Διαβάστε τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου

Ο Δούκας στέλνει στα χέρια της Ελένης... ένα όπλο για να νικήσει τον Βόσκαρη, ενώ την ίδια στιγμή αποφασίζει να συναντηθεί μαζί του προκειμένου να κλείσουν οριστικά τους λογαριασμούς τους, φέρνοντας στο φως τον πραγματικό λόγο που ο πατέρας του πήρε τον Βόσκαρη, απ’ το ορφανοτροφείο.

Στο Παρίσι, ο Νικηφόρος παίζει το δικό του τελευταίο χαρτί, κάνοντας μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Κωνσταντή. Πώς θα αντιδράσει ο Κωνσταντής;

Η Ασημίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση, σε σχέση με το παιδί και την επιστροφή τους, ύστερα από τη συζήτησή της με τη Δρόσω.

Η μετά Βόσκαρη ζωή της Σοφούλας και το «όχι» του Άγγελου

Μετά τη δίκη και το τέλος του Μάνου Βόσκαρη από τις «Άγριες Μέλισσες», η Σοφούλα επιστρέφει στο Διαφάνι και επιθυμεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της και φυσικά σκέφτεται τον Άγγελο.

Σύμφωνα όμως με τον Αλέξη Μίχα και το "Πρωινό", στη ζωή του Άγγελου φαίνεται ότι έχει μπει μια άλλη γυναίκα, η Σταυριανή και θα κάνει τη Σοφούλα να ζηλέψει αρκετά.

«Στο επεισόδιο της Δευτέρας στις Άγριες Μέλισσες, είδαμε δύο κοπέλες να επισκέπτονται το καφενείο. Η μία από αυτές τις κοπέλες θα δείξει ενδιαφέρον για τον Άγγελο, λέγεται Σταυριανή. Είναι μια κοπέλα χαμηλών τόνων και ο Άγγελος θέλει να προχωρήσει μαζί της. Το γεγονός αυτό θα ενοχλήσει πάρα πολύ την Σοφούλα. Από τη μία αποδέχεται ότι έχει κάνει λάθος, από την άλλη, όμως, φουντώνει η ζήλεια της και θα προσπαθήσει να τον διεκδικήσει. Η Σταυριανή θα τα φτιάξει με τον Άγγελο, όμως το αν θα συνεχίσουν να είναι μαζί θα τα δείξει ο χρόνος», είπε χαρακτηριστικά.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest