Άγριες Μέλισσες... τέλος γι' αυτόν τον ήρωα (vid)

Άγριες Μέλισσες... τέλος γι' αυτόν τον ήρωα (vid)

Άγριες Μέλισσες: Σύντομα θα δούμε ένα ήρωα που αγαπήθηκε πολύ στις "Άγριες Μέλισσες" να αποχωρεί. Ο ρόλος του θα τελειώσει στα επόμενα επεισόδια.

Η σειρά Άγριες Μέλισσες βρίσκεται σε κομβικό σημείο, καθώς η Ασημίνα αποκάλυψε στον Νικηφόρο ότι η ίδια μαζί με τις αδερφές της σκότωσαν τον Σέργιο, περιμένοντας πως θα την συγχωρέσει.

Ο Νικηφόρος όχι μόνο δεν την συγχωρεί, αλλά θα πάρει τον μικρό Σέργιο και θα επιστρέψει στο αρχοντικό των Σεβαστών στο Διαφάνι, αφήνοντας την Ασημίνα στο Παρίσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή "Ευτυχείτε", πολύ σύντομα θα έρθουν τα πάνω κάτω, καθώς ο Νικηφόρος θα ζητήσει διαζύγιο από την Ασημίνα και τα ασφαλιστικά μέτρα δεν θα αργήσουν να έρθουν...

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως ένας ήρωας που αγαπήθηκε πολύ δεν πρόκειται να συνεχίσει στη σειρά και στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον ρόλο του να τελειώνει.

Δείτε εδώ τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες

Ο λόγος για τον ρόλο του μικρού Ευτύχη που θα υιοθετηθεί μεν από τον Ενωμοτάρχη και την Ρίζω που παντρεύονται, ωστόσο, οι πραγματικοί γονείς του θα τον ψάξουν και εν τέλει θα πάει μαζί τους.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest