Αγγελική Alpha spoiler: «Βόμβα» - Αυτόν σκοτώνουν Τζένη και Παύλος

Αγγελική Alpha spoiler: «Βόμβα» - Αυτόν σκοτώνουν Τζένη και Παύλος

Αγγελική spoiler: Καταιγιστικές εξελίξεις στην σειρά Αγγελική του Alpha

Μία στιγμή και µόνο είναι αρκετή για να έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή του Παύλου και της Τζένης.

Έπειτα από έναν έντονο καβγά, σύμφωνα µε το περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί, ο Σταυριανός καταλήγει νεκρός. Το ζευγάρι καλύπτει τα ίχνη του και ψάχνει άλλοθι για το µοιραίο βράδυ. Όπως θα δούµε, όµως, τότε η Τζένη αποκαλύπτει στον Παύλο κάτι σημαντικό.

Ο Σταυριανός μαθαίνει πως η Τζένη τον εκμεταλλεύεται

Η απόφαση της Τζένης να παίξει ένα επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος τόσο του Σταυριανού όσο και του Στέφανου έχει τραγικά αποτελέσματα, τα οποία πρόκειται να αλλάξουν για πάντα τη ζωή όλων και ειδικά τη δική της και του Παύλου. Εκείνη, όπως θα δούµε, δεν µπορεί να φανταστεί πως ο Σταυριανός θα µάθει την αλήθεια. Ωστόσο, όλα ανατρέπονται ύστερα από µία τηλεφωνική επικοινωνία που έχει ο άντρας µε τον Στέφανο. Τότε, ο Σταυριανός καταλαβαίνει το άσχηµο παιχνίδι που έπαιξε η Τζένη πίσω από την πλάτη του και πως όλο αυτό το διάστηµα τον εκµεταλλευόταν και αποφασίζει να την αντιµετωπίσει.

Νεκρός ο Σταυριανός

Όπως θα παρακολουθήσουµε, πηγαίνει στο σπίτι της να της µιλήσει, αλλά εκεί βρίσκεται και ο Παύλος. Η κατάσταση πολύ γρήγορα εκτροχιάζεται και ο έλεγχος χάνεται. Ξεσπάει ένας µεγάλος καβγάς, ο οποίος έχει τραγική κατάληξη. Ο Σταυριανός είναι νεκρός. Ο Παύλος και η Τζένη σαστίζουν, καθώς όλα γίνονται µέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το πτώµα του άντρα κείτεται µπροστά τους, αλλά κρατούν την ψυχραιµία τους, αφού πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Ο θάνατος του Σταυριανού φέρνει την Τζένη στα όριά της. Ο Παύλος, από την άλλη, προσπαθεί να την πείσει πως η καλύτερη λύση είναι να το κάνουν να φανεί σαν ληστεία.

Ο Παύλος μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής

Όταν τα πράγµατα ηρεµούν, προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο άλλοθι προκειµένου να καλύψουν τα ίχνη τους, αλλά και τη συνάντησή τους µε τον Σταυριανό. Η Τζένη, η οποία συνεχίζει να είναι σοκαρισµένη, τότε αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Παύλο όλη την αλήθεια για την Αγγελική. Όχι µόνο ότι τη συνάντησε λίγη ώρα πριν, αλλά και ποιο είναι το πραγµατικό της όνοµα. Ο Παύλος παθαίνει σοκ, αλλά δεν µπορεί να πει στην Τζένη τον λόγο. Ο ίδιος, χωρίς να της δείξει την ταραχή του, προσπαθεί να µάθει τι ακριβώς ξέρει η Τζένη σχετικά µε την αληθινή ταυτότητα της Αγγελικής και στη συνέχεια πηγαίνει να βρει τον Δηµήτρη για να τον ενηµερώσει.

Η Τζένη έγκυος

Από την άλλη, εκείνη, ύστερα από κάποιες ναυτίες που παρουσιάζει, αποφασίζει να κάνει τεστ εγκυµοσύνης. Έτσι, λίγη ώρα αργότερα, ανακαλύπτει πως είναι έγκυος στο παιδί του Παύλου. Το ίδιο βράδυ, η Τζένη πληροφορείται από τις ειδήσεις πως εντοπίστηκε το πτώµα του Σταυριανού και για τις έρευνες που γίνονται για τον θάνατό του. Εν τω µεταξύ, η Αστυνοµία φτάνει στον Στέφανο ρωτώντας τον σχετικά µε το περιστατικό, καθώς γνωρίζουν για τη συνεργασία τους.

Η Τζένη μπλέκει την Αγγελική στη δολοφονία του Σταυριανού

Την επόµενη µέρα, η Τζένη συνειδητοποιεί πως πρέπει να πλάσει µία πολύ πειστική ιστορία, καθώς οι αστυνοµικοί δεν θα αργήσουν να φτάσουν στην πόρτα της. Πράγµατι, οι φόβοι της επιβεβαιώνονται και η Τζένη λέει στον αστυνόµο ότι ήταν µε την Αγγελική το βράδυ της δολοφονίας του Σταυριανού και έτσι την µπλέκει και εκείνη σε αυτή την υπόθεση. Ακόµη, η Τζένη ζητάει από τον Παύλο να έχουν µία ειλικρινή σχέση, αφού τώρα πια τους ενώνει το µυστικό του θανάτου του Σταυριανού, αλλά και ένα παιδί. Έτσι, του λέει να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια για όσα ξέρει για την Αγγελική. Εκείνος, όµως, δεν είναι ειλικρινής µαζί της.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest