Survivor: Αποκαλύψεις από την Άννα Μαρία - Έτσι αντέδρασε ο σύντροφός της για τον Μπάρτζη

Survivor: Αποκαλύψεις από την Άννα Μαρία - Έτσι αντέδρασε ο σύντροφός της για τον Μπάρτζη

Survivor: Καλεσμένη στην εκπομπή Love It ήταν σήμερα η Άννα Μαρία Βέλλη και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για όλα όσα έζησε στο Survivor, την αποχώρησή της, την αδικία που ένιωσε, αλλά και τα σεξιστικά σχόλια του Αλέξη Παππά και τον σύντροφό της

H πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έδειξε τις πληγές στα πόδια της από τη διαμονή της στον Άγιο Δομίνικο και ανέφερε:

«Είναι πολύ πιο δύσκολο απ’ ό,τι φαίνεται. Ο κόσμος βλέπει το 30% από αυτά που περνάμε» και εξήγησε:

«Στο Survivor ήμουν ο εαυτός μου, αλλά το πώς προβλήθηκε είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου και το ίδιο ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες. Αυτό που βλέπετε δεν είναι η Άννα Μαρία. Είναι προϊόν μοντάζ, ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου και κάποιες στιγμές της Άννας Μαρίας».

Και συνέχισε: «Εγώ έχω ξαναζήσει παρόμοιες καταστάσεις, έχω διαβάσει πολλά αρνητικά σχόλια στο παρελθόν και δεν με ενόχλησε. Έχω μάθει να το διαχειρίζομαι. Αυτοί που δεν μπορούσαν να το διαχειριστούν είναι οι δικοί μου άνθρωποι, που δεν έχουν επιλέξει να είναι στα φώτα της δημοσιότητας και σίγουρα τους ενόχλησε όλο αυτό το κύμα αρνητισμού. Τους είχα παρακαλέσει να μην βγουν να πουν τίποτα χωρίς να ξέρω τι θα συμβεί. Ευτυχώς το σεβάστηκαν, μέχρι και ο μπαμπάς μου. Δυσκολεύτηκε να κρατηθεί σε πολλές καταστάσεις».

Για τον καβγά με την Ελευθερία Ελευθερίου είπε:

«Όντως μάλωσα και βγήκα από τα ρούχα μου με την Ελευθερία, εσείς είδατε τον καβγά χωρίς να δείτε τις άλλες 25 κουβέντες που είχαν γίνει πριν από αυτό». Και ανέφερε: «Αισθάνομαι ότι αδικήθηκα εγώ, ο Νίκος και ο James περισσότερο από τις εκπομπές που σχολιάζουν το Survivor».

«Έγινε μεγαλύτερο ζήτημα το αν έχω δημιουργήσει σχέση με τον Νίκο, παρά το γεγονός ότι ο Αλέξης Παππάς χρησιμοποίησε σεξιστικά και μισογυνίστικα σχόλια απέναντι σε εμένα, την Ελευθερία και στον Τζέιμς. Πρόσφατα του είπε “ladies first”».

Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε και για το περιστατικό με το μπαλάκι και για το fair play που κατηγορήθηκε ότι δεν έδειξε: «Έχοντας δει κάποια αποσπάσματα, θεωρώ ότι έχω αδικηθεί, όπως π.χ. στο σκηνικό με το μπαλάκι. Μέχρι και ο Γιώργος Λιανός είχε πάρει θέση, οι πάγκοι από κάτω δεν έχουν κενό. Δεν θυμάμαι ειλικρινά τι συνέβη, αν το θυμόμουν θα σου έλεγα ότι το έκανα. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως αν παίζουμε Μonopoly και κλέψεις, φεύγω από το παιχνίδι. Είναι κάτι που δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο».

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή που είδε να πρωταγωνιστεί στα social media είπε, «Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Δεν μπήκα σε ένα παιχνίδι όπως το power of love, ή δεν μπήκα σε ένα παιχνίδι που θα ήταν ο πρώην μου για να δώσω τέτοιο δικαίωμα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι πολύ δοτική και εκδηλωτική, την ίδια ακριβώς σχέση που είδατε να έχω με τον Νίκο, σε παρόμοιες καταστάσεις την είχα και με τον Τζέιμς, και με τη Μαριαλένα όταν ήμασταν στις αρχές κοντά».

Και πρόσθεσε: «Ο Νίκος ήταν από τους ανθρώπους που με κράτησε πολλές φορές όταν ζορίστηκα και μου στάθηκε πολύ όταν κατηγορήθηκα από τον Αλέξη. Κοιμόμουν ανάμεσα στον James και τον Νίκο».

Αναφερόμενη στον σύντροφό της σχολίασε: «Τον σύντροφό μου τον προβλημάτισε ότι δεν ήταν σε αυτό τον χώρο και βαλλόταν καθημερινά. Έπρεπε να χτίσει ένα τείχος και να το ξεπεράσει μόνος του. Όταν σε γνωρίζουν οι δικοί σου άνθρωποι δεν περιμένουν ένα τηλεοπτικό προϊόν για να δουν ποιος είσαι.»