Άγριες Μέλισσες spoiler: Αποκάλυψη - «Οι σεναριογράφοι δεν είχαν στο μυαλό τους να...»

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αποκάλυψη - «Οι σεναριογράφοι δεν είχαν στο μυαλό τους να...»

Άγριες Μέλισσες spoiler: Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» ήταν η Ελένη Καρακάση, η ηθοποιός που ερμηνεύει τον ρόλο της Ρίζως της προξενήτρας στην σειρά του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της, τον γάμο της με τον Προύσαλη και την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς.

Όταν ρωτήθηκε αν ο ρόλος της Ρίζως ήταν από την αρχή εκείνος για τον οποίο τη σκέφτηκαν οι σεναριογράφοι, η ηθοποιός απάντησε:

«Νομίζω ότι για τον ρόλο της Ρίζως με είχαν στο μυαλό τους. Μου είπαν κάποια στιγμή ότι έχει και σχέση και το πώς θα "έφτιαχναν" τα ζευγάρια. Εγώ ήμουν μόνη μου, μάλλον δεν ήμουν για ρολό ζευγαριού. Τουλάχιστον στην αρχή. Νομίζω ότι η αγάπη με τον Προύσαλη προέκυψε από τον κόσμο που μας είδε και κάπως μας φαντάστηκε μαζί. Δεν νομίζω ότι ήταν στο μυαλό των σεναριογράφων να γίνουμε ζευγάρι τουλάχιστον την πρώτη χρονιά. Κάπως βγήκανε οι χημείες».

Για την τρίτη σεζόν των Άγριων Μελισσών ανέφερε: «Νομίζω ότι θα συνεχίσει το σίριαλ. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει ειπωθεί 100% από το κανάλι, αλλά νομίζω ότι η πρόθεση είναι να συνεχίσει. Οι Μέλισσες ήταν πολύ δυνατές φέτος σε τηλεθέαση και σε ιστορία.

Δεν το πολυσυζητάω, ούτε το ρωτάω τι θα γίνει παρακάτω. Όταν μου έρχονται τα σενάρια και τα διαβάζω - όλα όχι μόνο το δικό μου ρόλο - ακόμα και εγώ εκπλήσσομαι και λέω "Α δεν φαντάζεσαι τι θα γίνει παρακάτω". Δεν περίμενα ότι η Ελένη και ο Λάμπρος θα παντρεύονταν μέσα στη χρονιά, νομίζω ήταν πολύ ξαφνικό. Και θα δείτε και άλλα πράγματα - δεν μπορώ να σας αλλά γίνεται χαμός».

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest