«Το φετινό Survivor θα συνεχιστεί στα δικαστήρια» (video)

«Το φετινό Survivor θα συνεχιστεί στα δικαστήρια» (video)

Survivor: Απίστευτη αποκάλυψη στο «Πρωινό» του ANT1

Η κατάσταση στο Survivor δείχνει να έχει ξεφύγει και χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το περιστατικό που είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής (11/4).

Αυτό και άλλα πολλά για το ριάλιτι επιβίωσης, σχολιάστηκαν τη Δευτέρα (12/4) στο «Πρωινό», με τον Βαγγέλη Περρή μάλιστα να προχωράει σε μία αποκάλυψη.

«Είναι έκτακτη πληροφορία, δεν το ξέρετε, το λέω τώρα πρώτη φορά. Το φετινό Survivor θα είναι το μοναδικό που θα συνεχιστεί όταν τελειώσουν οι εκπομπές στα δικαστήρια. Αυτή την στιγμή αυτό που σας λέω είναι 100% σίγουρο. Δεν μπορώ να πω ονόματα», είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Περρής.

Ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία;

Η στρατηγική που ακολουθεί ο Αλέξης Παππάς τον έχει αναγάγει σε μεγάλο πρωταγωνιστή του φετινού Survivor, αφού ειδικά αυτήν την περίοδο «παίζει» πιο έντονα κι από τον Τριαντάφυλλο.

Τι θα συμβεί, όμως, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει. Τουλάχιστον αναφορικά με την παραμονή ή μη του Αλέξη Παππά στο παιχνίδι, αφού διαδικτυακά -τουλάχιστον- στην ψηφοφορία του QuizChef.gr το τηλεοπτικό κοινό έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Βέβαια, για να αποχωρήσει ο Αλέξης Παππάς θα πρέπει να βγει υποψήφιος και για να βγει υποψήφιος θα πρέπει οι Κόκκινοι να χάσουν ασυλία και φυσικά ο Αλέξης να μην κατακτήσει την ατομική.

Αυτο είναι κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί σήμερα.

Απόψε θα δούμε τους Κόκκινους να επιστρέφουν στις νίκες και να κατακτούν την πρώτη ασυλία, όπερ σημαίνει πως η ένταση θα μεταφερθεί στην Μπλε ομάδα, η οποία θα κληθεί να αναδείξει υποψήφιο προς αποχωρηση, χωρίς να μπορούν να εκλεγούν οι δύο κοπέλες της παρέας, δηλαδή η Μαριαλένα και η Ελένη Χαμπέρη.

Αυτό σημαίνει πως αν δεν κατακτήσει την ατομική ασυλία, ο παίκτης των Μπλε που θα αναδειχθεί ως πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση θα είναι και πάλι ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest