Άγριες Μέλισσες spoiler: Αποκάλυψη! Τι θα συμβεί στη δίκη για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αποκάλυψη! Τι θα συμβεί στη δίκη για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου

Άγριες Μέλισσες spoiler: Με αποκαλυπτική διάθεση, ο τηλεοπτικός δικαστής της Λενιώς στη δίκη του Σέργιου, έδωσε άφθονα spoilers για την επικείμενη δίκη που θα λάβει χώρα ανάμεσα σε Νικηφόρο και τις αδερφές Σταμίρη για τη διεκδίκηση του παιδιού

Ο ηθοποιός Μανώλης Γεραπετρίτης που πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια κάνοντας λόγο για μία δικαστική διαμάχη «χειρότερη από ό,τι έχουμε δει ως τώρα», η οποία θα φέρει «τούμπα» τις ζωές των ηρώων.

Στον αγώνα αυτό η Ασημίνα και η Δρόσω θα υψώσουν ανάστημα μπροστά στον Νικηφόρο και θα παλέψουν με κάθε τρόπο για να μην χάσουν το μοναδικό πράγμα που «φωτίζει» τις ζωές του. Δυνατός σύμμαχός τους θα είναι ο Κωνσταντής που παρά την ψυχρολουσία που δέχτηκε όταν έμαθε την αλήθεια για τον θάνατο του αδερφού του, ο έρωτάς του για τη Δρόσω δεν θα σβήσει και δεν θα πάψει στιγμή να τη στηρίζει στις δυσκολίες που αναμένεται να συναντήσει.

Όσο για τη Μυρσίνη, πρόκειται να τη δούμε να «ξεφεύγει» μετά τις αποκαλύψεις αλλά και την πίεση που ασκεί η δικαστική διαμάχη στην οικογένειά της.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest