Ελένη Μενεγάκη: Το βέτο για την εκπομπή της στο Mega (video)

Ελένη Μενεγάκη: Το βέτο για την εκπομπή της στο Mega (video)

Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέψει στο «σπίτι» της μετά από 30 χρόνια! 

Η επίσημη ανακοίνωση ανέφερε μόνο ότι η παρουσιάστρια θα είναι στο καθημερινό πρόγραμμα του Mega, εκκρεμεί ωστόσο το θέμα της ζώνης που θα προβάλλεται η εκπομπή της, που, όπως όλα δείχνουν, «κλίνει» προς το μεσημέρι.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε στο Ευτυχείτε το όρο που φαίνεται να έχει βάλει η Ελένη Μενεγάκη στο Mega. Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος, η παρουσιάστρια έχει βάλει βέτο στο να μην προβάλλεται παρόμοια εκπομπή με τη δική της πριν από αυτή.

«Η Ελένη έχει βάλει έναν όρο πολύ συγκεκριμένο. Αυτό που έχει ζητήσει είναι να μην υπάρχει ίδιο πρόγραμμα πριν από τη δική της εκπομπή που θα ξεκινάει στις 13.00 ή στις 14.00. Να μην υπάρχει αντίστοιχη με τη δική της εκπομπή πριν από εκείνη. Δηλαδή να μην είναι ένα πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με αντίστοιχα θέματα. Κάτι που θα παρουσιάζει και αυτή το μεσημέρι. Τι θα γίνει με την πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα; Οι πληροφορίες μου λένε πως υπάρχει σκέψη να μεταφερθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest