Άγριες Μέλισσες spoiler: Ποιος πρωταγωνιστής οδηγείται στο ψυχιατρείο;

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ποιος πρωταγωνιστής οδηγείται στο ψυχιατρείο;

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, με τον Νικηφόρο να καλείται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του αναφορικά με τον πατέρα του, τον Δούκα.

Ένας γάμος φέρνει μια πιο ελαφριά ατμόσφαιρα στο Διαφάνι, αλλά πίσω από τις κλειστές πόρτες παίζονται τα μεγάλα δράματα!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 19 Απριλίου, όλο το χωριό συγκεντρώνεται στο γλέντι του γάμου του Προύσαλη και της Ρίζως και οι αδερφές Σταμίρη έρχονται πιο κοντά διασκεδάζοντας επιτέλους σαν άλλοτε. Ο Νικηφόρος φέρνει τον μικρό Σέργιο στο σπίτι τους και η Ασημίνα με τη Δρόσω μοιράζονται οικογενειακές στιγμές με το παιδί.

Η Πηνελόπη εγκαταλείπει τον εισαγγελέα και επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ όλοι υποψιάζονται πως η επιστροφή της έχει να κάνει με τον Μελέτη που ελπίζει και πάλι πως θα είναι μαζί με την αγαπημένη του.

Ο Αλέξης καταρρακωμένος από το χωρισμό τους, επικεντρώνεται στην υπόθεση του Θέμελη. Ο Δούκας βεβαιώνεται για την προδοσία του Νικηφόρου και οι σκηνές που θα ακολουθήσουν στο σπίτι των Σεβαστών δεν έχουν προηγούμενο. Όλη η οικογένεια ανάστατη προσπαθεί να συγκρατήσει τον Δούκα που ορμάει πάνω στον Νικηφόρο που τον πρόδωσε.

Πώς θα αντιδράσει απέναντι στο γιο του που συνεχίζει να τον προκαλεί, φωνάζοντάς του «Τώρα θα πληρώσεις για τα εγκλήματα που έχεις κάνει»;

Ο Λάμπρος με την Ελένη ανακαλύπτουν ότι ο Μιλτιάδης έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του, όταν τους αποκαλύπτει τι ομολόγησε στον Δούκα…

Ο Προύσαλης και ο Άγγελος υποψιάζονται πως ο Δούκας διέρρηξε το τμήμα και πήρε το σημείωμα και η ομολογία της Ανέτ θα τους το επιβεβαιώσει…Η Ανέτ δεν θα επιλέξει να συνεχίσει να προστατεύει τον αδερφό της, με τον οποίο ποτέ δεν συμφώνησε.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest