Άγριες Μέλισσες - Spoiler (19/04): Ο μεγάλος Γολγοθάς της Ελένης - Εξελίξεις «φωτιά»

Άγριες Μέλισσες - Spoiler (19/04): Ο μεγάλος Γολγοθάς της Ελένης - Εξελίξεις «φωτιά»

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ακόµη µία δοκιµασία καλείται να περάσει η Ελένη εξαιτίας όσων βίωσε µέσα στη φυλακή από τον Βόσκαρη. Σύµφωνα µε τις εξελίξεις που εξασφάλισε το περιοδικό MYtv, η ίδια υποψιάζεται πως δεν µπορεί να µείνει έγκυος και πως η έκτρωση στην οποία την υπέβαλαν στη φυλακή της δηµιούργησε πρόβληµα. Από εκείνη τη στιγµή, αποφασίζει να το ψάξει έχοντας πάντα δίπλα της τον Λάµπρο.

Η αγάπη Λάμπρου και Ελένης

H Ελένη και ο Λάµπρος, ύστερα από πολλά χρόνια που έµειναν χώρια γιατί κάποιοι άλλοι το θέλησαν, κατάφεραν να είναι µαζί. Ωστόσο, το διάστηµα που εκείνη έµεινε στη φυλακή ήταν το πιο καθοριστικό για το ζευγάρι και το µέλλον του. Ο Λάµπρος, βέβαια, απέδειξε ακόµη µία φορά το µεγαλείο της ψυχής του και την αγάπη που νιώθει για εκείνη και έµεινε δίπλα της σε όλα να τη στηρίζει.

Η Ελένη προσπαθεί να μείνει έγκυος αλλά δεν τα καταφέρνει

Σύμφωνα, όµως, µε τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαµε, στα επόµενα επεισόδια έρχεται ακόµη µία δοκιµασία για το ζευγάρι. Και αυτή ίσως είναι και η µεγαλύτερη. Από τη στιγµή που η Ελένη αποφάσισε να αφήσει πίσω της τις εφιαλτικές στιγµές που πέρασε στη φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη και να παντρευτεί τον Λάµπρο, αυτό που θέλει όσο τίποτα είναι να µεγαλώσουν την οικογένειά τους. Τόσο η Ελένη όσο και ο δάσκαλος θέλουν ένα µωρό. Ωστόσο, όσο ο καιρός περνάει, η Ελένη δεν µένει έγκυος και αυτό την ανησυχεί πολύ. Φοβάται πως όσα πέρασε στη φυλακή θα αποτελέσουν τροχοπέδη στη θέλησή της να γίνει µάνα. Η έκτρωση στην οποία την ανάγκασε ο Βόσκαρης ίσως της άφησε εκτός από ψυχολογικά τραύµατα και σωµατικά. Και αυτό αποφασίζει να το ψάξει.

Η Ελένη στον γιατρό

Γνωρίζοντας πως µπορεί να εµπιστευτεί τυφλά τη Ρίζω, την επισκέπτεται ζητώντας της να την εξετάσει. Η Ρίζω είναι πρόθυµη να τη βοηθήσει, αλλά της επισηµαίνει πως δεν είναι γιατρός. Η Ελένη θα πρέπει να επισκεφθεί έναν γυναικολόγο ούτως ώστε να την εξετάσει και να της απαντήσει εάν µπορεί ή όχι να µείνει έγκυος. Ωστόσο, η Ρίζω την καθησυχάζει πως όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε, ο Λάµπρος την αγαπάει και θα είναι δίπλα της. Η Ελένη, όµως, πέφτει ψυχολογικά, καθώς τρέµει στην ιδέα πως δεν θα µπορέσει να εκπληρώσει το όνειρό της. Έτσι, ακολουθεί τη συµβουλή της Ρίζως και επισκέπτεται έναν γιατρό. Ο Λάµπρος, από την άλλη, δεν είναι διατεθειµένος να την εγκαταλείψει. Κρατάει τον όρκο που της έδωσε και είναι στο πλευρό της και σε αυτόν τον Γολγοθά που καλείται να ανέβει. O γιατρός, δεν της αποκλείει το ενδεχόµενο πως µπορεί να υπάρχει πρόβληµα και η Ελένη απογοητεύεται και καλείται να το αντιµετωπίσει.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest