Άγριες Μέλισσες spoiler: Η ανάρτηση που έκοψε την ανάσα του κοινού

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η ανάρτηση που έκοψε την ανάσα του κοινού

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η δραματική σειρά του Ant1 κατάφερε αμέσως να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για δεύτερη σεζόν.

Και ενώ η σειρά θα ολοκληρωνόταν στον δεύτερο κύκλο, οι σεναριογράφοι ήρθαν… αντιμέτωποι με την απαίτηση του τηλεοπτικού κοινού που θέλει και τρίτο κύκλο.

Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης θα ολοκληρώσουν όλες τις ιστορίες που διαδραματίζονται σε αυτόν τον κύκλο στο Διαφάνι και νέες ιστορίες θα ανοίξουν στο χωριό της Θεσσαλίας στην επόμενη σεζόν.

Το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν γράφτηκε και παραδόθηκε χθες, Δευτέρα, στην παραγωγή από τους σεναριογράφους. «Μόλις παραδόθηκε!!!!…οι ετοιμασίες για την τρίτη σεζόν ξεκινούν με τις μέλισσές μας πιο άγριες από ποτέ!!!» έγραψαν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook και μαρτύρησαν πως ήδη ετοιμάζουν τα επεισόδια του τρίτου κύκλου.

Ο Λευτέρης Χαρίτος, σκηνοθέτης της σειράς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό, έδωσε το… spoiler. Οι «Άγριες Μέλισσες» αναμένεται να ρίξουν αυλαία στην σεζόν στις αρχές Ιουνίου.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest