Άγριες Μέλισσες spoiler: Η «έκρηξη» που θα αλλάξει τις ισορροπίες

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η «έκρηξη» που θα αλλάξει τις ισορροπίες

Άγριες Μέλισσες spoiler: Συνέντευξη στον Τηλεθεατή έδωσε ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος απάντησε και για τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας του Θέμελη από τον Δούκα.

Ποια θα είναι η αντίδραση του Μελέτη στην αποκάλυψη ότι ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη;

Αυτό είναι λίγο δύσκολο, γιατί, όπως καταλαβαίνετε, ο κόσμος του Μελέτη τη φετινή χρονιά έχει ανατραπεί τελείως. Είναι ο δεύτερος πατέρας του αυτός που έχει διαπράξει το συγκεκριμένο έγκλημα. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσει σε γενικότερο επίπεδο, το πόσο θα τον διαφοροποιήσει σε σχέση με αυτό που έχει στο μυαλό του τη συγκεκριμένη στιγμή. Οπότε φαντάζομαι ότι θα υπάρξει μια έκρηξη και θα αλλάξουν οι ισορροπίες σε όλη την οικογένεια.

Θα τον καταγγείλει ή όταν μάθει ότι είναι ο Θέμελης ο βιαστής της μητέρας του θα κάνει πίσω;

Δεν ξέρω αν θα τον καταγγείλει, σίγουρα θέλει να μάθει την αλήθεια και η αλήθεια πονάει. Είναι δύσκολο να καταγγείλει τον δεύτερο πατέρα του ή να ταχθεί ενάντια στη μητέρα του ή σε όλη την οικογένεια. Είναι μια κατάσταση πολύ δύσκολη.

Η αποκάλυψη αυτή θα τον φέρει αντιμέτωπο και με την Ανέτ;

Σαφώς. Είναι μια δύσκολη κατάσταση γενικώς. Μια ιστορία έρχεται στο φως μετά από 32 χρόνια, δεν είναι μόνο η διαχείριση του συγκεκριμένου ήρωα που ενσαρκώνω εγώ, είναι και η διαχείριση των άλλων που είναι δίπλα του. Θα υπάρχουν πολλές συγκρούσεις.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest