Η Φάρμα: Έχασε με κάτω τα χέρια και αποχώρησε από το παιχνίδι

Η Φάρμα: Έχασε με κάτω τα χέρια και αποχώρησε από το παιχνίδι

Η Φάρμα: Ποιος μονομάχος δεν κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι περιπέτειας;

Ημέρα αποχώρησης ήταν η χθεσινή (2/5) στη Φάρμα, με τους δύο μονομάχους να τα δίνουν όλα για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Αρχικά ο αρχηγός της εβδομάδας, Μιχάλης Ιατρόπουλος επέλεξε τους δύο υπηρέτες της Φάρμας. Αυτή τη θέση πήραν οι Κώστας Γκρέκας και Μαρία Μιχαλοπούλου, με τον αρχηγό να πρέπει να διαλέξει τον πρώτο μονομάχο ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Η μαύρη πέτρα πήγε στον Κώστα Γκρέκα, ενώ οι υπόλοιποι άντρες έπρεπε να παίξουν στον αγώνα ασυλίας προκειμένου να «γλιτώσουν».

Αυτός που κέρδισε την ασυλία ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Τελικά, ο δεύτερος μονομάχος που επελέγη από τον Γκρέκα ήταν ο Βασίλης Μαντζουράνης.

Οι παίκτες διασταύρωσαν τα ξίφη τους κι έλαβαν μέρος σε πέντε δοκιμασίες, όπου η καθεμιά αξιολογήθηκε με διαφορετική βαθμολογία.

Οι δυο τους πάλεψαν με το χρόνο, δοκίμασαν τις αντοχές τους, έριξαν στόχους ενώ στην τελευταία δοκιμασία εξασκήθηκαν στο πως μπορούν να χειρίζονται γρήγορα ένα τσεκούρι και να γεμίσουν ξύλα μία κατασκευή. Ωστόσο από την αρχή ένας είχε το προβάδισμα και κατάφερε να παραμείνει.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Γκρέκας, με τον Βασίλη Μαντζουράνης να βλέπει την πόρτα της εξόδου από τη Φάρμα. Μάλιστα ο τελευταίος δήλωνε ότι το έχει αρκετά με αυτήν την δοκιμασία αλλά έχασε με μεγάλη διαφορά από τον Κώστα Γκρέκα.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest