Άγριες Μέλισσες spoiler: «Θα γίνουν φοβερά πράγματα στην τρίτη σεζόν»

Άγριες Μέλισσες spoiler: «Θα γίνουν φοβερά πράγματα στην τρίτη σεζόν»

Συνέντευξη στο Πρωινό έδωσε η Εριέττα Μανούρη που μίλησε για τη συμμετοχή της στην Αγγελική, αλλά και για το πέρασμά της από τις Άγριες Μέλισσες.

«Είμαι στην Αγγελική φέτος. Το καθημερινό έχει αρκετές ώρες δουλειάς, αλλά είναι μια συνάντηση υπέροχων ανθρώπων. Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια σειρά που αγάπησα πάρα πολύ, παρόλο που ήμουν για πολύ λίγα επεισόδια. Νομίζω ότι ο ρόλος μου έχει κάνει κάπως τον κύκλο του», είπε η Μανούρη.

Πρόσθεσε επίσης ότι την επόμενη σεζόν στο σήριαλ Άγριες Μέλισσες θα γίνουν πράγματα... απίστευτα. «Ρωτάω για σπόιλερ! Θα γίνουν φοβερά πράγματα στην τρίτη σεζόν. Δεν είπα κάτι, δεν ξέρω τίποτα! Ίσως έχω καταφέρει τους βραχυπρόθεσμους στόχους μου. Θέλω να δημιουργώ νέους στόχους και να τους πετυχαίνω», κατέληξε.

Άγριες Μέλισσες, Τετάρτη 5 Μαΐου – Επεισόδιο 134: Πέντε μέρες μετά, η ζωή στο χωριό συνεχίζει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Όχι ,όμως, για όλους. Στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη επικρατεί αγωνία για την επικείμενη δίκη με τον Νικηφόρο, ενώ η Ελένη επισκέπτεται κρυφά απ’ τον Λάμπρο μια γυναικολόγο.

Ο Σέργιος συνεχίζει να μην περνάει καλά στο καινούριο του περιβάλλον και η μόνη του χαρά είναι το σχολείο και η μέρα που θα επισκεφθεί την Ασημίνα, η οποία του ετοιμάζει μια έκπληξη με τη Δρόσω, που θα τον χαροποιήσει. Οι δουλειές της Ουρανίας συνεχίζουν τον εντυπωσιακό ρυθμό τους, όμως ο Σαραντόπουλος δεν έχει δείξει ακόμα όλες τις προθέσεις του.

Ο Νικηφόρος ενημερώνεται για μια εξέλιξη που θέτει σε κίνδυνο την επιτυχία του στη δίκη. Η μέρα των εγκαινίων του εργοστασίου φτάνει κι ο Μιλτιάδης αποφασίζει να χαλάσει τη σημαντικότερη στιγμή του Δούκα με τον πιο θεαματικό τρόπο.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.