Σπύρος Παπαδόπουλος - «Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Έκτακτη ανακοίνωση

Σπύρος Παπαδόπουλος - «Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Έκτακτη ανακοίνωση

Τέλος για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μετά από 17 χρόνια παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση. Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η εκπομπή είχε στο κέντρο της το ελληνικό τραγούδι με πληθώρα καλλιτεχνών να έχουν περάσει από το «πάλκο» της.

Καλεσμένοι ήταν συχνά συνθέτες, τραγουδιστές αλλά και ηθοποιοί, ενώ το τραγούδι και ο χορός ήταν στο επίκεντρο.

Τι έγραψε για το τέλος της εκπομπής ο ηθοποιός και παρουσιαστής της: «Ήταν καλοκαίρι του 2004, όταν με φώναξε η Βίκυ Λάσκαρη -τηλεοπτική παραγωγός- και μου πρότεινε μια 3ωρη ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ.

Της είπα, ότι αν έκανα κάτι, θα ήταν για το ελληνικό τραγούδι που γνωρίζω και αγαπώ. Και έτσι ξεκινήσαμε με πρώτο αφιέρωμα στον αγαπημένο Μάνο Ελευθερίου.Σαν χτες μου φαίνεται. Πέρασαν όμως 17 χρόνια! Και νιώθω ότι αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε -και πού δε μας πήγε!- ήρθε η ώρα να...δέσει! Γιατί όσο καλό κι ανθεκτικό να είναι ένα σκαρί, στο τέλος πάντα η θάλασσα νικάει! Με λίγα λόγια, αγαπημένοι μου "Έλληνες απανταχού", νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ" να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη!», έγραψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ενώ συνέχισε: «Ευχαριστώ από καρδιάς όοοολους τους τραγουδιστές, τους μουσικούς, τους χορευτές, τους προσκεκλημένους, τους τεχνικούς, τους συνεργάτες που μαζί φτιάξαμε τόσα ωραία πράγματα και βέβαια ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αγαπημένη μου Βίκυ! Ταύτα και μένω, διότι δεν μπορώ τους αποχωρισμούς!Δε θα χαθούμε!

Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω να μοιραστώ το απωθημένο μου για καλλιτέχνες που αγαπώ και που για διαφόρους λόγους δεν κάναμε εκπομπή μαζί τους....την Χαρούλα Αλεξίου, τους Active member, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Ματούλα Ζαμάνη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Μαρινέλλα, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Δήμο Μούτση, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Νίκο Ξυδάκη!».