Άγριες Μέλισσες spoiler: ΣΟΚ! Το φινάλε θα βαφτεί με αίμα

Άγριες Μέλισσες spoiler: ΣΟΚ! Το φινάλε θα βαφτεί με αίμα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Λίγο πριν το φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ο Λεωνίδας Κακούρης, που ερμηνεύει τον «Δούκα Σεβαστό», ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό"» του ΑΝΤ1, όπου αποκάλυψε πως το τέλος της σειράς θα είναι αιματοβαμμένο.

Ο Λεωνίδας Κακούρης παρουσίασε το νέο βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη "Άγριες Μέλισσες - Το πρώτο πέταγμα", εμπνευσμένο από την ομώνυμη σειρά.

Το βιβλίο «ακολουθεί» τα πρώτα βήματα των ηρώων της αγαπημένης σειράς από την ημέρα της γέννησης της Ελένης Σταμίρη.

«Από τη στιγμή που έχει γίνει κάτι τέτοιο αρκετά νωρίς στη ζωή και επαναλαμβανόμενα είναι η έσχατη λύση σου όταν βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο», είπε ο ηθοποιός για τον ρόλο που υποδύεται στη σειρά "Άγριες Μέλισσες".

«Θα ήθελα σαν Λεωνίδας, κάποια στιγμή, ο Δούκας να καταλάβει τα λάθη του», πρόσθεσε.

«Ότι θα βαφτεί με αίμα κι εγώ το πιστεύω», είπε ο Λεωνίδας Κακούρης για το φινάλε της φετινής σεζόν.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως αναμένει τα δύο τελευταία επεισόδια, προκειμένου να διαβάσει και τα πέντε με τα οποία κλείνει ο δεύτερος κύκλος για φέτος.

Όπως έχει αποκαλύψει άλλωστε και ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, όλο το φινάλε της φετινής σεζόν θα περιστρέφεται γύρω από τον Δούκα.

"Το λογικό αυτό θα ήταν, αλλά μέχρι στιγμής και ο Πέτρος και η Μελίνα έχουν μάθει να μας ξαφνιάζουν με τόσο ωραίο τρόπο και αναπάντεχο", σχολίασε ο Λεωνίδας Κακούρης για τη στάση του Δούκα στην περίοδο της επταετίας, όπως θα τη δούμε στον τρίτο κύκλο .

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest