Άγριες Μέλισσες spoiler (10/05): Η νύχτα βάφεται με αίμα - Τι θα δούμε σήμερα

Άγριες Μέλισσες spoiler (10/05): Η νύχτα βάφεται με αίμα - Τι θα δούμε σήμερα

Στις Άγριες Μέλισσες ο Αλέξης βρίσκει τον Λούβαρη, έναν μάρτυρα που μπορεί να συνδέσει τον Δούκα με το φόνο του Θέμελη

Ίσως αυτή να είναι η μία και μοναδική του ευκαιρία να στείλει τον πρώην πεθερό του στη φυλακή, ώστε να πληρώσει επιτέλους για όλα όσα έχει κάνει.

Ο Γραμματικός πιέζει τον Λούβαρη να καταθέσει όσα είδε την ημέρα του φόνου του Θέμελη, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα του περιοδικού “Τηλέραμα” και ρεπορτάζ του Βασίλη Ανδριτσάνου. Είναι σίγουρος ότι ξέρει, αλλά φοβάται να μιλήσει.

Ο Δούκας δέχεται ένα τηλεφώνημα που θα τον αναστατώσει. Ο σκληρός και αδίστακτος Σεβαστός δεν μπορεί να αφήσει τίποτα στην τύχη. Το ίδιο βράδυ αποκαλύψεις που συγκλονίζουν βγαίνουν στο φως, θύματα και θύτες επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου για τη νίκη και η νύχτα βάφεται με αίμα.

Στις Άγριες Μέλισσες κανείς δεν τα βάζει με τον Δούκα ή μάλλον κανείς που τα βάζει με τον Δούκα δεν τη βγάζει καθαρή. Το κατεστημένο του ισχυρού άντρα του Διαφανίου και η αυλή γύρω του δεν θα άφηναν ποτέ εκτεθειμένο τον προστάτη τους. Έτσι, τώρα που ο Αλέξης δεν σημαίνει τίποτα για την οικογένειά του, ο Δούκας αποφασίζει να του δώσει τη χαριστική βολή, ώστε να μην τον ξεσκεπάσει για το φόνο του Θέμελη.

Το επόμενο πρωί η αποκάλυψη του εγκλήματος της νύχτας πέφτει σαν βόμβα στο χωριό και συγκλονίζει τους πάντες. Το Διαφάνι σοκάρεται από τη δολοφονία του Γραμματικού και άλλη μια μαύρη μέρα γράφεται στην ιστορία του τόπου. Στις Άγριες Μέλισσες, η Πηνελόπη είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Από τη μία προσπαθεί να συνέλθει από τον θάνατο του Αλέξη, τον οποίο αγαπούσε, και από την άλλη να δεχτεί την ωμή πραγματικότητα, ότι ο πατέρας της και ο Μελέτης είναι στυγνοί δολοφόνοι. Γιατί ακόμα και αν δεν μπορεί να το αποδείξει, ξέρει ότι αυτοί κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του άτυχου εισαγγελέα.

Άγριες Μέλισσες, Δευτέρα 10 Μαΐου – Επεισόδιο 136 – Ο Μιλτιάδης, μετά τη σύγκρουση με τον Μελέτη, δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο. Πώς θα αντιδράσει; Ο Λάμπρος και η Βιολέτα φοβούνται μην επαναληφθούν τα παλιά και προσπαθούν να τον προστατεύσουν. Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να δεχτεί την αποκάλυψη της Ευσεβίας. Η απόφαση του δικαστηρίου αλλάζει τα πάντα και οι ζωές των αδελφών Σταμίρη, αλλά και του Νικηφόρου, δε θα είναι πια ίδιες. Όσο ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, το ρήγμα ανάμεσα στον Κωνσταντή και τον Δούκα όλο και μεγαλώνει καθώς διαφωνεί με όσα κάνουν. Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη και τον Σπανό προσπαθούν να στριμώξουν τον Δούκα αλλά ο Μεγαρίτης τους παρακολουθεί στενά και μαθαίνει τα σχέδιά τους έγκαιρα.