Άγριες Μέλισσες spoiler - «βόμβα»: Αυτός ο πρωταγωνιστής πεθαίνει τις επόμενες μέρες

Άγριες Μέλισσες spoiler - «βόμβα»: Αυτός ο πρωταγωνιστής πεθαίνει τις επόμενες μέρες

Το Διαφάνι θα έρθει αντιμέτωπο µε ένα φρικτό έγκλημα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Ο Αλέξης εντοπίζεται νεκρός και όλα πια παίρνουν άλλη τροπή, µιας και η υπόθεση που ερευνούσε ήταν ο θάνατος του Θέµελη.

Σύμφωνα µε το περιοδικό TV O’ Clock που κυκλοφορεί, η Πηνελόπη είναι σοκαρισμένη και θρηνεί για τον θάνατό του.

Ο Αλέξης, από τη στιγμή που καταπάτησε τις αξίες του για χάρη του Δούκα, αποφάσισε να τον κάνει να πληρώσει για όλα όσα έχει κάνει. Ωστόσο, αυτή η επιμονή του να συνδράμει στην υπόθεση του θανάτου του Θέµελη, θα του κοστίσει την ίδια του τη ζωή στα επόµενα επεισόδια και ο θάνατός του θα συγκλονίσει, όχι µόνο την Πηνελόπη, αλλά και όλο το Διαφάνι.

Το δίλλημα της Πηνελόπης

Όλα αρχίζουν όταν ο Αχιλλέας πληροφορείται πως ο Αλέξης και ο Σπανός συγκεντρώνουν στοιχεία για να αποδείξουν πως ο Δούκας σκότωσε τον Θέµελη. Τότε αρχίζει ένας αγώνας δρόµου προκειμένου η κάθε πλευρά να καταφέρει να βγει νικήτρια. Ο Αλέξης εξομολογείται στην Πηνελόπη την αλήθεια για την υπόθεση και εκείνη έρχεται και πάλι µπροστά στο δίληµµα: να βοηθήσει τον Αλέξη στην έρευνά του και να στραφεί απέναντι στην οικογένειά της ή όχι;

Η Πηνελόπη βοηθάει τον Αλέξη

Ωστόσο, η κοπέλα είναι πια αποφασισµένη να σταθεί απέναντι από τον Δούκα και να βοηθήσει τον Αλέξη να βρει στοιχεία εναντίον του εάν εκείνος πράγµατι έχει διαπράξει έγκληµα. Τις επόµενες µέρες, η Πηνελόπη εκµυστηρεύεται στον Αλέξη το ένοχο παρελθόν της Ανέτ και του Θέµελη, ενώ προσπαθεί να αποσπάσει από την οικογένειά της περισσότερες πληροφορίες. Η ίδια επιχειρεί καθηµερινά να µαθαίνει τις κινήσεις τόσο του πατέρα της όσο και του Μελέτη και να ενηµερώνει τον Αλέξη. Από την άλλη, ο τελευταίος αποκτά ακόµη έναν εχθρό, καθώς, όπως όλα δείχνουν, µε τον Αχιλλέα έχουν ανοιχτούς λογαριασµούς από το παρελθόν. Παράλληλα, ο εισαγγελέας βρίσκει έναν µάρτυρα που µπορεί να συνδέσει τον Δούκα µε τον φόνο του Θέµελη.

Η επιστροφή της Δόμνας

Κι ενώ η οικογένεια των Σεβαστών διαλύεται µιας και ο Κωνσταντής φεύγει από το σπίτι και η Πηνελόπη αµφισβητεί συνέχεια τον πατέρα της, ο Γραµµατικός πιέζει τον Λούβαρη να καταθέσει όσα είδε την ηµέρα του φόνου του Θέµελη. Είναι σίγουρος πως ξέρει πολλά, αλλά φοβάται να µιλήσει. Την ίδια στιγµή, η εµφάνιση της Δόµνας αναστατώνει τον Μελέτη και τον Δούκα. Στο σπίτι των Σεβαστών όλοι τα έχουν χαµένα µε την άφιξη της κοπέλας, ενώ η Πηνελόπη εκµεταλλεύεται την ευκαιρία προσπαθώντας να αλιεύσει πληροφορίες.

Ο Αλέξης δολοφονείται

Τις επόµενες µέρες, ο Αλέξης µε τον Ανδρεάδη βρίσκουν τον µάρτυρα που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη του Δούκα και προσπαθούν να τον πείσουν να τους αποκαλύψει την αλήθεια. Ο Αλέξης ξέρει πως αυτή η ιστορία είναι επικίνδυνη µιας και είναι πολλοί µπλεγµένοι, αλλά είναι αποφασισµένος να φτάσει µέχρι το τέλος. Ένα τέλος, όµως, που θα είναι δραµατικό για τον ίδιο. Το ίδιο βράδυ, αποκαλύψεις που συγκλονίζουν θα βγουν στο φως, θύµατα και θύτες θα επιδοθούν σ’ έναν αγώνα δρόµου για τη νίκη. Ωστόσο, αυτή η νύχτα θα αλλάξει για πάντα το Διαφάνι και τη ζωή της Πηνελόπης. Ο Αλέξης εντοπίζεται δολοφονηµένος και η είδηση συγκλονίζει τους πάντες. Η αποκάλυψη του εγκλήµατος της προηγούµενης νύχτας θα πέσει σαν βόμβα στο χωριό.

Το σοκ της Πηνελόπης

Η Πηνελόπη είναι σοκαρισµένη και σε άθλια κατάσταση, ενώ όλοι κάνουν εικασίες για το ποιος σκότωσε τον εισαγγελέα Γραµµατικό, ο οποίος πάντα στήριζε τους αδύναµους και υπερασπιζόταν το δίκαιο. Στο κάδρο των υπόπτων είναι πια τρία άτοµα. Ο Δούκας, ο Μελέτης και ο Αχιλλέας, αφού είχε από έναν λόγο ο καθένας τους να τον θέλει νεκρό.