Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι θα συμβεί με τη Σοφούλα και τον Άγγελο - Πρόταση γάμου έκπληξη

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι θα συμβεί με τη Σοφούλα και τον Άγγελο - Πρόταση γάμου έκπληξη

Άγριες Μέλισσες spoiler: Για δεύτερη χρονιά οι τηλεθεατές παρακολουθούν από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:00 το βράδυ τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ANT1. Από την εκπομπή “Το Πρωινό” ο Αλέξης Μίχας έκανε ένα spoiler - «βόμβα» για την εξέλιξη της σειράς.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη σχέση της Σοφούλας με τον Άγγελο.

«Είδαμε την Σοφούλα να παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει το μοναστήρι, κάτι που γέμισε με χαρά την οικογένειά της καθώς ελπίζουν ότι η κόρη τους έχει ξεπεράσει οριστικά την θλιβερή ιστορία με τον Μάνο Βόσκαρη. Η Σοφούλα αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, να τα αφήσει όλα πίσω της, να είναι και πάλι χαρούμενη.

Στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε επανασύνδεση του Άγγελου με την Σοφούλα, ο έρωτας αυτός θα ξαναγεννηθεί. Θα δούμε και μια πρόταση γάμου – έκπληξη που θα γίνει ανοιχτά σε όλη την πλατεία του χωριού. Όλοι χαίρονται με το γεγονός αυτό. Ωστόσο, θα δούμε αν θα φτάσουμε στον γάμο, γιατί μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχουμε συνταρακτικές εξελίξεις», είπε ο Αλέξης Μίχας.

Τι θα δούμε την Πέμπτη (13/5) στις Άγριες Μέλισσες

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής συνεχίζουν τη σχέση τους, αλλά τα εμπόδια είναι πολλά. Οι αγρότες του συνεταιρισμού παίρνουν μια παράτολμη απόφαση, ενώ η Ελένη καταφεύγει σε μια γυναίκα που μπορεί ν’ αποδειχτεί η σωτηρία τους και να απεμπλακούν απ’ τα δεσμά του Δούκα. Η Πηνελόπη ανακαλύπτει την έρευνα που κάνει ο Αλέξης εναντίον του πατέρα της και εκείνος ζητάει την βοήθεια της. Θα πεισθεί να τον βοηθήσει ή θα πάρει το μέρος της οικογένειας της; Ο Αχιλλέας προσφέρει γι’ ακόμα μια φορά τις υπηρεσίες του στον Δούκα και θα τον φέρει ένα βήμα, πριν γίνει ο κυρίαρχος ολόκληρου του Διαφανίου.