Άγριες Μέλισσες spoiler: Αποκαλύψεις «φωτιά» για τον 3ο κύκλο της σειράς - Τι θα συμβεί

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αποκαλύψεις «φωτιά» για τον 3ο κύκλο της σειράς - Τι θα συμβεί

Άγριες Μέλισσες spoiler: Tο φινάλε της σειράς του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» αναμένεται συγκλονιστικό με τις τραγικές ιστορίες του δεύτερου κύκλου να ολοκληρώνονται την Πέμπτη 3 Ιουνίου και με κάποιους αγαπημένους ήρωες να χάνουν τη ζωή τους. 

Ο τρίτος κύκλος της σειράς θα λαμβάνει χώρα στην δικτατορία και η εκπομπή «Πρωινό» έκανε ένα spoiler για τη συνέχεια της ζωής των αδελφών Σταμίρη και του Δούκα. Κάποιο από τα ζευγάρια της σειράς θα βρεθεί στη Λέρο!

Το πρώτο spoiler της τρίτης σεζόν στο Διαφάνι... «εξακοντίζει» την πλοκή σε μία πολυβασανισμένη περίοδο της ελληνικής ιστορίας. Μετά την τραγική νύχτα που θα δούμε το βράδυ της Πέμπτης, αλλάζουν όλα και κάποιοι ήρωες δεν μπορούν να μείνουν στο Διαφάνι. Κάποιοι θα μετακομίσουν στη Λάρισα, όπου θα είναι ο βασικός τόπος δράσης και πλοκής των «Άγριων Μελισσών» στην 3η σεζόν. Ο Δούκας θα ταχθεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών.

Μπαίνουμε στην περίοδο της δικτατορίας και οι Σεβαστοί θα δημιουργήσουν φιλικές σχέσεις με το καθεστώς της χούντας. Ένα ζευγάρι της σειράς θα αντιδράσει πολύ έντονα γιατί έχει αριστερά φρονήματα και για αυτό θα πάρει το δρόμο της εξορίας και συγκεκριμένα στη Λέρο.

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Ελένη Καρακάση, που δεν αποκάλυψε το τέλος της δεύτερης σεζόν, είπε όμως ότι το φινάλε των επεισοδίων είναι ανατριχιαστικό και ότι η ίδια θα συμμετέχει στην τρίτη σεζόν.

Ο Αιμιλιος Χειλάκης σε ρόλο «κακού»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα υποδυθεί έναν ακροδεξιό άνδρα με πολλά μυστικά. Ο ηθοποιός ερμηνεύει τον ρόλο του σκληρού Ακύλα Μεγαρίτη, που είναι ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης των Αβάντων.

Την αρχηγία των Αβάντων έχει αναλάβει ο αδελφός του, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Αλέξης ήταν βοηθός εισαγγελέα στη δίκη του Ακύλα, ενώ είχε βοηθήσει στη σύλληψή του και να οδηγηθεί στη φυλακή. Τώρα όμως εκείνος αποφυλακίζεται και επιστρέφει στο Διαφάνι, έτοιμος να προκαλέσει μεγάλο κακό στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών».