Άγριες Μέλισσες spoiler (02/06): Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος.

Άγριες Μέλισσες spoiler (02/06): Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η τελική αναμέτρηση μεταξύ των Σεβαστών και των Σταμίραινων πλησιάζει στη σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες».

Μπορεί ο Δούκας Σεβαστός να προειδοποιεί τον Μελέτη και τη Μυρσίνη να μην πειράξουν τις αδερφές Σταμίρη, ωστόσο η κυρία σεβαστού έχει άλλη γνώμη. Το άσβεστο μίσος για τις τρεις γυναίκες που στέρησαν τη ζωή του γιου της δεν λέει να κοπάσει στο επεισόδιο της Τετάρτης 02 Ιουνίου, στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι. Τι σκοπεύει να κάνει για να πάρει την εκδίκησή της; Και πώς θα αντιδράσουν η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω.

Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος. Το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του. Το επεισόδιο της Τετάρτης, στις «Άγριες Μέλισσες» προετοιμάζει τους φανατικούς της σειράς του ANT1 για το μεγάλο φινάλε μια ημέρα μετά, την Πέμπτη 3 Ιουνίου.

Άγριες Μέλισσες – Πέμπτη 3 Ιουνίου, Επεισόδιο 151:

Το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος. Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συγκλονίσει το χωριό. Θα υπάρξει δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί;

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest