Νέο επεισόδιο στο «Love It»: Ο Νίκος Μπάρτζης τα έβαλε με δημοσιογράφο (video)

Νέο επεισόδιο στο «Love It»: Ο Νίκος Μπάρτζης τα έβαλε με δημοσιογράφο (video)

Μετά τον Τζέιμς Καφετζή, ήταν η σειρά του Νίκου Μπάρτζη να τα βάλει με τους συντελεστές της εκπομπής

Πριν μία εβδομάδα ο Τζέιμς Καφετζής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και έγινε ντόρος με τα λόγια του και την αποχώρησή του.

Ο ίδιος μάλιστα τόνισε σε δημοσιογράφους πως πήγε μόνο και μόνο επειδή είχε συμβόλαιο.

Αυτή τη φορά ο Νίκος Μπάρτζης ήταν καλεσμένος στο «Love It» για να μιλήσει για το Survivor και δεν έλειψαν και οι δικές του αντιδράσεις. Ο πρώην παίκτης του Survivor, τα έβαλε αρχικά με τον με τον Βασίλη Γρηγορόπουλο και όταν ο δημοσιογράφος διαφώνησε, ο αγρότης έβαλε on air ηχητικό απόσπασμα στο κινητό του με όσα είχε πει για εκείνον στο Love it.

«Το δέχομαι πως σχολιάζεις αλλά πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο, χωρίς να με ξέρεις καν. Μάλλον κάνεις κακά τη δουλειά σου και κρίνεις λάθος» είπε ο Νίκος Μπάρτζης στον Βασίλη Γρηγορόπουλο και στη συνέχεια η κόντρα συνεχίστηκε με τη Μάρτζυ Λαζάρου.

«Δεν είδα ποτέ να πάρετε θέση για όσα έχουν ακουστεί. O Παππάς έλεγε καρκίνωμα την Άννα Μαρία. Σάπια ντομάτα τον James. Δεν πήρατε ποτέ θέση. Δεν μας εκτιμήσατε. Στο τέλος βγήκε όλο αυτό» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μπάρτζης, με την Ιωάννα Μαλέσκου να απαντά πως στην εκπομπή δεν υπάρχουν προσωπικά με κανέναν παίκτη.

«Βλέπουμε το επεισόδιο της κάθε ημέρας και το σχολιάζουμε. Δεν τα βγάζουμε από τη φαντασία μας. Λέμε αυτό που βλέπουμε και σχολιάζουμε. Πολλές φορές έχω διαφωνήσει με τον Βασίλη, στον οποίο αναφέρθηκες προηγουμένως. Είναι σεβαστό κάποιος άνθρωπος να βλέπει διαφορετικά τα πράγματα. Ως εκπομπή δεν είχαμε κάτι προσωπικό μαζί σου. Βλέποντας κάτι που την επόμενη μέρα έχει αλλάξει, σχολιάζαμε κάτι άλλο. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχουμε κάτι προσωπικό ούτε εμπάθειες υπάρχουν» είπε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest