«Πόλεμος» Παναγιώτη Βασιλάκου και Νικολέττας - Μπηχτές και «στημένες» ερωτήσεις

«Πόλεμος» Παναγιώτη Βασιλάκου και Νικολέττας - Μπηχτές και «στημένες» ερωτήσεις

Ένας... μεγάλος έρωτας που αποτελεί πια παρελθόν. Οι δηλώσεις και τα φαρμακερά σχόλια Παναγιώτη Βασιλάκου και Νικολέττας Τσομπανίδου.

Στην κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» έκανε δηλώσεις η Νικολέτα Τσομπανίδου και δεν θα μπορούσε να μην δεχτεί ερωτήσεις για τον πρώην της, Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η 22χρονη αποκάλυψε πως υπήρξαν κινήσεις επανασύνδεσης από την πλευρά του Bachelor, προσπαθώντας να την προσεγγίσει ξανά στα γενέθλιά της. «Με πήρε τηλέφωνο, αλλά δεν... όταν ραγίζει κάτι δεν ξανακολλάει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ανάμεσα τους και πως ο χωρισμός τους ήρθε κάπως φυσικά. Ειδικότερα ανέφερε: «Έτσι ήρθαν τα πράγματα. Ήρθε και το Battle of the couples στην μέση ήταν πολλά και ο καθένας πήρε το δρόμο του. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο».

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, από την πλευρά του, απάντησε στις δηλώσεις αυτές έχοντας σαρκαστική διάθεση. Αναλυτικότερα, ανέβασε στον λογαριασμό του ένα βίντεο στο οποίο ένας φίλος του υποδυόμενος τον ρεπόρερ τον συναντά τυχαία στην πισίνα του και του θέτει ερωτήσεις. Εκείνος δε απαντά σαν την Νικολέτα. Τα σχόλια πήραν φωτιά και ο Παναγιώτης Βασιλάκος άφησε ένα σχόλιο για να ξεκαθαρίσει την θέση του, χωρίς να λείπει όμως και η σποντούλα. "Παιδιά ακούστε κάτι μια πλάκα κάνουμε! Τουλάχιστον εγω δεν παίρνω τηλέφωνο σε εκπομπές να με πετύχουν τυχαία στον δρόμο και να απαντήσω σε στημένες ερωτήσεις!!" σχολίασε κάτω από την ανάρτησή του.