Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αγγελική Νικολούλη - Έκτακτη εκπομπή την Παρασκευή

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αγγελική Νικολούλη - Έκτακτη εκπομπή την Παρασκευή

Γλυκά Νερά: Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και το «Φως στο τούνελ», αν και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές επιστρέφει με έκτακτη εκπομπή την Παρασκευή 18 Ιουνίου στις 23.30 λόγω του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Η εκπομπή της θα επιφέρει κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα του Alpha αφού δεν θα προβληθεί το νέο επεισόδιο της «Τέλειας απόδρασης».

Η δημοσιογράφος που ερευνούσε και εκείνη την υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής Καρολάιν αναμένεται να καταπιαστεί με το ζήτημα και ήδη το hashtag #fosstotounel είναι ψηλά στα trends του Twitter.

Ο σύζυγός της σκότωσε την Καρολάιν

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο άνθρωπος που αφαίρεσε τη ζωή της νεαρής κοπέλας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται όσο περνούν οι ώρες, το ζευγάρι είχε αρκετούς καυγάδες, φωνές και συνεχείς προστριβές. Ο 33χρονος μάλιστα φέρεται να ζήλευε την 20χρονη.

Η συγκεκριμένη κατάσταση είχε φτάσει την Καρολάιν στα όριά της, η οποία φέρεται να είχε διαμηνύσει στον Αναγνωστόπουλο ότι θα φύγει από το σπίτι. Αυτό αποδεικνύεται και από το κινητό της τηλέφωνο, στο οποίο εντοπίστηκαν αναζητήσεις ξενοδοχείων στην Αθήνα από γνωστή πλατφόρμα.

Τι έγινε το βράδυ της 10ης Μαΐου

Το μοιραίο βράδυ της 10ης προς την 11η Μαϊου η Καρολάιν βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό τους. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο σαλόνι, μαζί με το μωρό, όπως τουλάχιστον προκύπτει από την τελευταία εικόνα που έχει καταγράψει η κάμερα στις 12.30. Αυτό έχει αποτυπωθεί από την κάμερα ασφαλείας, λίγο πριν αφαιρεθεί η κάρτα μνήμης, πράγμα που έγινε περίπου μία ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών το ζευγάρι τσακωνόταν μέσω μηνυμάτων.

Εκείνο είναι και το διάστημα που οι αστυνομικοί τοποθετούν τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, με τα στοιχεία να μην επιτρέπουν στον πιλότο να αρνηθεί πλέον πως είναι ο δολοφόνος.