Άγριες Μέλισσες spoiler: Ποιος θα υποστεί τρομερά βασανιστήρια τη νέα σεζόν;

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ποιος θα υποστεί τρομερά βασανιστήρια τη νέα σεζόν;

Άγριες Μέλισσες spoiler: Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν ξανά στις οθόνες μας από τον Σεπτέμβρη και όπως είναι ήδη γνωστό στον τρίτο κύκλο θα μεταφερθούμε στα χρόνια της Χούντας.

Ο Προκόπης, γνωστός για τα πολιτικά του πιστεύω, αναμένεται να βασανιστεί σκληρά από τους στρατιωτικούς της Χούντας στον τρίτο κύκλο της σειράς, Άγριες Μέλισσες.

Όπως αναφέρεται στο περιοδικό «Τηλέραμα» για τις Άγριες Μέλισσες, η μοίρα θα φέρει τον συμπαθή κουρέα κοντά με έναν μακρινό του συγγενή, τον Ζάχο.

Κάποτε ο Προκόπης είχε συμπαρασταθεί στον ξάδελφό του και τη θεία του, τη Μάρω. Τώρα συναντιούνται και πάλι, υπό διαφορετικές συνθήκες, δύσκολες, καθώς ο Ζάχος είναι στρατιωτικός. Στρατιωτικός μεν, με παρελθόν δε. Προέρχεται από οικογένεια που έχει κυνηγηθεί πολύ κατά τον εμφύλιο. Έχει μνήμες που δεν του επιτρέπουν να ακολουθεί αδιαμαρτύρητα τις εντολές των ανωτέρων του στις Άγριες Μέλισσες. Πρέπει όμως να είναι και πολύ προσεκτικός.

Χρωστάει στον Προκόπη, όπως χρωστάει και στον Λάμπρο, ο οποίος κάποτε επίσης τον είχε βοηθήσει. Και πρόκειται για έναν ακέραιο χαρακτήρα, που άλλωστε είχε καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση, αλλά όχι την καρδιά, της Λενιώς στις Άγριες Μέλισσες, με την οποία για ένα σύντομο διάστημα υπήρξε αρραβωνιασμένος.

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest