Άγριες Μέλισσες: Ακόμα δεν τελείωσε και έκανε spoiler - Τι θα συμβεί στον Προκόπη

Άγριες Μέλισσες: Ακόμα δεν τελείωσε και έκανε spoiler - Τι θα συμβεί στον Προκόπη

Άγριες Μέλισσες: Καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου ήταν σήμερα ο Γιώργος Ηλιόπουλος. Ο Προκόπης από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στη σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη και έκανε ένα spoiler για την επόμενη σεζόν, ενώ τόνισε πως στα γυρίσματα η Ελένη Καρακάση είναι η… καταστροφή του.

«Η τελευταία σκηνή του Γιώργου Γάλλου ήταν συγκλονιστική! Ζούμε μεγάλες στιγμές με τις Άγριες Μέλισσες, δεν θέλω να ακουστώ… ψωνισμένος. Εμένα μου αρέσει να βλέπω τη σειρά και ως θεατής, προσπαθώ να κρατήσω αυτή την αθωότητα του θεατή. Όταν είδαμε το επεισόδιο, με τη σκηνή του Γιώργου που “έφυγε” και τη σκηνή της Κάτιας πλαντάξαμε. Είναι μεγάλες στιγμές, οι άνθρωποι κατέθεσαν ψυχή», είπε αρχικά ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε μια πολύ ωραία παρέα. Στις Άγριες Μέλισσες δεν βάζουμε τα γέλια στα γυρίσματα, είναι το πρόγραμμα πολύ σκληρό, πρέπει να βγουν κάποιες σκηνές στην ώρα που πρέπει να βγουν. Λειτουργεί σαν ρολόι, αν κάτι πάει στραβά, είναι πρόβλημα. Αν κοιταχτούμε την Ελένη Καρακάση, κόπηκε το γύρισμα, οπότε παίζουμε… έτσι».

Όσο για το μέλλον του στη σειρά αυτό προβλέπεται δύσκολο. Ο Προκόπης θα εξοριστεί στη Λέρο όπου θα έχει συναντήσει και άλλα εξέχοντα μέλη της κοινωνίας του Διαφανίου τα οποία δεν θα είναι αρεστά στο καθεστώς της χούντας.