Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Θα τα βρουν η μαμά μου με τον Σάκη – Οφείλω μια συγνώμη στον Λιβάνη

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Θα τα βρουν η μαμά μου με τον Σάκη – Οφείλω μια συγνώμη στον Λιβάνη

Η Μαριαλένα ετοιμάζει συμφιλίωση ανάμεσα στη μαμά της και τον Σάκη. Για πρώτη φορά ζητά συγγνώμη από τον Γιώργο Λιβάνη

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η τρίτη του φετινού Survivor ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον Γιώργο Λιβάνη λέγοντας πως έχουν μιλήσει ακόμα, ενώ ανέφερε πως θα φέρει σε επαφή τον Σάκη με την μητέρα της.

«Η μεγαλύτερη απορία όλων είναι αν θα παντρευτώ με τον Σάκη. Μας θέλουν μαζί. Δεν έχουμε πει τίποτα, είμαστε στα χαμένα όλοι μας. Δεν έχει συμβεί τίποτα παραπάνω από ότι είδατε στο παιχνίδι. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Η μαμά μου δεν μου είπε τίποτα για τη νίκη του Σάκη. Θέλω λίγο να ηρεμήσει, γιατί τη βρήκα τρελαμένη και στενοχωρήθηκα. Θα τη φέρω σε επαφή με τον Σάκη και θα τα βρούνε. Θα λυθούν οι παρεξηγήσεις. Δε φοβάμαι για αυτό.

Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Γιώργο Λιβάνη καθόλου. Θέλω να ηρεμήσω και να κάνω μια συζήτηση με τον Γιώργο σίγουρα. Να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, γιατί στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με όλο αυτό που έγινε κατά του Γιώργου. Γιατί δεν του αξίζει. Είναι πολύ καλό παιδί. Και σίγουρα δε θα ήθελα να γίνει όλο αυτό. Και θεωρώ ότι του οφείλω μια συγγνώμη, χωρίς να θεωρώ ότι φταίω 100% για ό,τι έχει γίνει. Αλλά του οφείλω μια συγγνώμη γιατί δεν του αξίζει όλο αυτό που γίνεται» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest