Γιώργος Ασημακόπουλος: Το πρόβλημα υγείας στο Survivor και το στημένο θεατρικό (video)

Γιώργος Ασημακόπουλος: Το πρόβλημα υγείας στο Survivor και το στημένο θεατρικό (video)

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για όλα στο «Πρωινό»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε την Παρασκευή (9/7) ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor ρωτήθηκε για τους κοιλιακούς του, καθώς όσο βρισκόταν στο παιχνίδι είχε ακουστεί πως είχε κάνει επέμβαση, βάζοντας πλέγμα.

«Δεν έχω βάλει πλέγμα. Είμαι χωρίς πλέγμα. Ο γιατρός δεν είπε κάτι για πλέγμα. Είχα κάνει μια διόρθωση», είπε ο Ασημακόπουλος ανεβάζοντας τη μπλούζα του.

Όσον αφορά τα κιλά και το πρήξιμο που είχε στο Survivor είπε: «Ήταν ένα περίεργο Survivor. Του πρώτους δύο μήνες όντως υπήρχε πείνα. Δεν μας έδιναν να φάμε, απλά πλακωθήκαμε στην καρύδα. Η καρύδα παχαίνει. Έχει καλά λιπαρά, αλλά παχαίνει πολύ. Λίγο πριν το συμβούλιο πίναμε καφέ, γιατί στα συμβούλια κλείνανε τα μάτια...

Πρήστηκα, γιατί έβγαλα ένα βακτήριο στο στομάχι. Σε κάποια αγωνίσματα που πέφταμε σε καταπράσινα νερά, ήπια κατάλαλος και πέρασε στο στομάχι μου. Με είχε πάει αίμα, είχα διάρροια, πονούσα και έτσι πρήστηκα. Πήγα στο νοσοκομείο και έπαιρνα κορτιζόνη. Ήμουν λες και ήμουν τριών μηνών έγκυος. Έπαθα τυμπανισμό και κατακράτηση».

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε πως το «θεατρικό» μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, ήταν κάτι που ζητήθηκε από την παραγωγή.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest