Σάκης και Μαριαλένα μίλησαν για όλα! Είναι τελικά μαζί; (videos)

Σάκης και Μαριαλένα μίλησαν για όλα! Είναι τελικά μαζί; (videos)

Φιλοξενούμενοι στην εκπομπή Love It ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Survivor, ξεκαθαρίζοντας αν είναι και πάλι ζευγάρι.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα ανέφεραν πως δεν είναι ξανά ζευγάρι, όμως δε γνωρίζουν τι θα γίνει στο μέλλον.

«Οι συζητήσεις αν θα είσαι μαζί με κάποιον είναι πολύ παλιομοδίτικο. Ό,τι μας βγει θα κάνουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ό,τι ζήσαμε στο παιχνίδι, το ζούμε και εκτός. Έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον. Είμαστε συνέχεια μαζί. Το βασικό είναι να είμαστε καλά μεταξύ μας. Δεν είναι ωραίο να πάρουμε αποφάσεις μέσα σε μια βδομάδα από το τέλος του παιχνιδιού και να μετανιώσουμε στην πορεία. Ό,τι είναι να βγει, θα βγει. Εμείς περάσαμε κάτι σπάνιο» είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Κατόπιν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συμπλήρωσε: «Πραγματικά δεν ξέρουμε και εμείς τι συμβαίνει. Αφήνουμε να κυλήσει ο χρόνος. Είναι πάρα πολύ περίεργο στον κόσμο όλο αυτό, γιατί είμαστε συνέχεια μαζί. Δεν έχω φέρει ακόμη σε επαφή τη μαμά μου με τον Σάκη. Πραγματικά τρέχουμε και τη μαμά μου δεν τη βλέπω σχεδόν καθόλου».

Mε ποιους έχουν κρατήσει επαφή

Μαριαλένα: Στεναχωρήθηκα με τα σχόλια Ηλία - Καρολίνας για τη σχέση μου με τον Σάκη

Σάκης: Τι θα κάνει το έπαθλο - Είδε τη μαμά της Μαριαλένας;

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest