Σασμός: Αυτή είναι η νέα σειρά που θα μας καθηλώσει - Δείτε το trailer

Σασμός: Αυτή είναι η νέα σειρά που θα μας καθηλώσει - Δείτε το trailer

Το πρώτο trailer της νέας σειράς του Alpha με τίτλο «Σασμός»

Η νέα σειρά «Σασμός» έρχεται στις οθόνες μας από την νέα σεζόν μέσα από την συχνότητα του Alpha, ενώ μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer.

Ο τίτλος της καινούργιας τηλεοπτικής σειράς σημαίνει συμφιλίωση, «φίλιωμα», «φτιάξιμο» ή «σιάξιμο», που είναι το άτυπο εθιμοτυπικό τελετουργικό για να μη συνεχιστεί η αιματηρή αναμέτρηση, για το τέλος μιας βεντέτας. Ευδοκιμεί στην Κρήτη εκεί όπου οι βεντέτες αρχίζουν, εκεί όπου οι βεντέτες τελειώνουν.

Επίσης, σύμφωνα με την υπόθεση, δύο οικογένειες βρίσκονται σύγκρουση. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες, σε χρόνο σημερινό και τόπο την Κρήτη. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι, «μπουσουλώντας» στον έρωτα, δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Μπορεί ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

Ο «Σασμός», η νέα ερωτική δραματική σειρά του Alpha έρχεται τη νέα σεζόν, ενώ πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων οι Μαρία Τζομπανάκη, Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Μιχάλης Αεράκης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Θανάσης Πατριαρχέας, Ευγενία Σαμαρά, Δημήτρης Ήμελλος, Μαρία Πρωτόπαππα κ.α.

Δείτε το πρώτο trailer της σειράς: