Άγριες Μέλισσες spoiler: «Έσκασε» - Ποιος μπαίνει στη ζωή της Ασημίνας

Άγριες Μέλισσες spoiler: «Έσκασε» - Ποιος μπαίνει στη ζωή της Ασημίνας

Άγριες Μέλισσες: Ένα νέο πρόσωπο θα εισβάλει στη ζωή της Ασημίνας και θα γίνει η αιτία να αναμειχθεί ενεργά με την Αντίσταση κατά της Χούντας.

Η Ασημίνα, στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς, θα αναμειχθεί ενεργά με την Αντίσταση κατά της Χούντας με απρόβλεπτες συνέπειες για τα ζωές όλων.

Καθώς τα γυρίσματα στο «Διαφάνι» προχωρούν και οι ιστορίες των κεντρικών ηρώων ξεκαθαρίζουν, πληροφορούμαστε καθημερινά για τη μεταστροφή της Ασημίνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Τηλέραμα, η αλλαγή πορείας της Ασημίνας είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων.

Σε μια προσπάθεια να απομακρυνθεί από το Διαφάνι και να διατηρήσει σχετικά καλή σχέση με τον Νικηφόρο για χάρη του μικρού Σέργιου, η Ασημίνα θα μετακομίσει στην Λάρισα, όπου θα αναζητήσει εργασία.

Τελικά, θα βρει δουλειά στο πλευρό του Πέτρου Ορφανίδη, του εκδότη ενός τοπικού φύλου, με ισχυρή επιρροή στα πολιτικά πράγματα στη Θεσσαλία.
Ο Πέτρος Ορφανίδης, τον οποίο υποδύεται ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, θα προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στο φιλελεύθερο πολιτικό προφίλ της εφημερίδας και τις απαιτήσεις του στρατιωτικού καθεστώτος.

Η Ασημίνα θα γοητευτεί από τον εκδότη και θα χρησιμοποιήσει την πρόσβαση που της παρέχει η θέση της γραμματέως του για να αποκομίζει πληροφορίες τις οποίες θα διαβιβάζει στους συνεργάτες της στην Αντίσταση.
Η δράση της Ασημίνας θα οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις και ενδιαφέρον θα έχει η στάση που θα κρατήσει ο Νικηφόρος, επιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου μαζί με τον Κωνσταντή, απέναντι στις περιπέτειες της πρώην συζύγου του.