Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Σοφούλα μένει έγκυος στον τρίτο κύκλο

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Σοφούλα μένει έγκυος στον τρίτο κύκλο

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νέστορας και ο Τόλιας ζουν ευτυχισμένες στιγμές, με ένα χαρμόσυνο γεγονός να σκορπίζει χαρά σε όλο το Διαφάνι.

Η Σοφούλα μένει έγκυος και το σπιτικό της με τον Άγγελο γεμίζει από πανηγυρισμούς και παιδικές φωνές χαράς.

Σύμφωνα με το TiVi, η Σοφούλα θα κάνει ξανά τη διαφορά. Στα τελευταία επεισόδια έδωσε την χαριστική βολή στον Βόσκαρη και έφτιαξε τη ζωή της από την αρχή, στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Τώρα, θα φέρει στον κόσμο το παιδί της, ένα παιδί που θα της φέρει το φως που έλειπε από τη ζωή της.

Φυσικά, δε θα κυλήσουν όλα ρόδινα. Το παιδί αυτό θα έρθει στον κόσμο, σε μία εποχή σκοτεινή για όλους. Ο Άγγελος, μαζί με τον Προύσαλη, θα περάσουν πάρα πολύ δύσκολα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους συγχωριανούς τους. Προσπαθώντας να κρατήσουν τις ισορροπίες, θα αναγκαστούν να υπακούσουν στους νέους νόμους, διχάζοντας κοινό και πρωταγωνιστές.

Το παιδί αυτό θα φέρει χαρά στον Άγγελο, αλλά δε θα σβήσει τα προβλήματα. Μία νέα περίοδος ξεκινά. Κανένας δε θα μείνει ανεπηρέαστος. Επιπλέον και η Σοφούλα θα αλλάξει πολύ ειδικά όταν μάθει πως είναι έγκυος. Θα παραμείνει στο πλευρό τη Ρίζως, η οποία θα αποκτήσει πολλά κέρδη. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο…