Το Instagram «φιμώνει» τον DPG7000! Με νέο λογαριασμό πλέον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Το Instagram «φιμώνει» τον DPG7000! Με νέο λογαριασμό πλέον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

To Instagram έκλεισε τον λογαριασμό DPG7000, επιχειρώντας να φιμώσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο...

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση και φαίνεται πως το Instagram παραμένει πιστό μόνο στην αρχή της μη ίσης αντιμετώπισης και της ισότητας των δικαιωμάτων των χρηστών του κι ας ευαγγελίζεται περί του αντιθέτου.

Κάπως έτσι, προχώρησε με απολύτως «δημοκρατικές» διαδικασίες στο κλείσιμο του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram o Δημήτρης Γιαννακόπουλος (dpg7000), καθώς φαίνεται πως όλα όσα εκφράζει και στηρίζει με το δικό του τρόπο από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο Μέσο δικτύωσης δεν είναι... αρεστά.

Δείτε την εικόνα του λογαριασμού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, DPG7000

https://www.instagram.com/dpg7000

Η έννοια της υπεράσπισης της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας από έναν χρήστη του Instagram που έχει τη θέληση, το θάρρος και την τόλμη να εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις, διευκρινίζοντας μάλιστα και ο ίδιος ουκ ολίγες φορές πως όλα όσα ποστάρει στο Instagram, αυτό ακριβώς απηχούν, τις δικές του προσωπικές και μόνο απόψεις, είναι ξεκάθαρο πως στις μέρες μας ενοχλεί.

Το Instagram έσπευσε λοιπόν να «φιμώσει» τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κλείνοντας (προσωρινά ή μη θα φανεί σύντομα) το πρώτο του account, DPG7000, στο οποίο μετρούσε περισσότερους από 295.000 ακόλουθους, όμως είναι δεδομένο πως αυτή η απόπειρα φίμωσης, δεν πρόκειται να μείνει αναπάντηση, ούτε φυσικά και να γίνει αποδεκτή.

Ηδη, από σήμερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ενεργοποιήσει νέο λογαριασμό στο Instagram, το dimitrisgiannakopoulos7000 και οι ακόλουθοί του είναι βέβαιο ότι θα πολλαπλασιαστούν με γεωμετρική πρόοδρο, κάτι που θα αποτελέσει και την πιο ηχηρή «απάντηση» στο κλείσιμο του πρώτου account, DPG7000.

Αυτό είναι το δεύτερο προφίλ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

https://www.instagram.com/dimitrisgiannakopoulos7000/