Συναγερμός στον ΣΚΑΪ για Top Chef και Big Brother

Συναγερμός στον ΣΚΑΪ για Top Chef και Big Brother

Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί ο ΣΚΑΪ μετά το πρωτοφανές... φιάσκο στην τηλεθέαση του Top Chef, ενώ στο κανάλι του Φαλήρου είναι έντονα προβληματισμένοι και για το Big Brother.

Αποδεικνύεται απολύτως λανθασμένη και άκρως βεβιασμένη η επιλογή της διοίκησης του καναλιού και του Ατζούν Ιλιτζαλί να «κάψουν» ουσιαστικά ένα πανάκριβο τηλεοπτικό προϊόν, όπως είναι το Top Chef, ρίχνοντάς το στον λάκκο των λεόντων να αντιμετωπίσει τις σειρές «Σασμός» και «Γη της Ελιάς» που σαρώνουν σε τηλεθέαση.

Και το χειρότερο είναι μπροστά, αφού από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπουν στο παιχνίδι οι Αγριες Μέλισσες και το GNTM, οπότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι το 7% που τώρα έχει κατρακυλήσει το Top Chef, ίσως αποδειχθεί επιτυχία!!!

Η ανησυχία των στελεχών του ΣΚΑΪ επεκτείνεται και στις χαμηλές πτήσεις του Big Brother που δεν μπορεί ακόμα και μετά την αλλαγή ώρα να προσεγγίσει το 20%. Και εδώ, λοιπόν, τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ από την ερχόμενη εβδομάδα που θα μπουν όλα τα κανάλια με τα δυνατά τους όπλα στη μάχη της τηλεθέασης.

Το ενδεχόμενο να προκύψουν ακόμα και δραστικές αποφάσεις από την πλευρά του ΣΚΑΪ που δεν έχει την πολυτέλεια να γράφει μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης στην prime time zone, είναι κάτι παραπάνω από ορατό...