Τηλεθέαση: Τραβάνε τα μαλλιά τους στον ΣΚΑΪ με το Top Chef

Τηλεθέαση: Τραβάνε τα μαλλιά τους στον ΣΚΑΪ με το Top Chef

Τηλεθέαση: Δεν υπάρχει προηγούμενο παταγώδους αποτυχίας τηλεοπτικού προϊόντος για τον ΣΚΑΪ, όμοιο με αυτό που βιώνουν τα στελέχη της διοίκησης του καναλιού του Φαλήρου με το φιάσκο του Top Chef.

Το ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΪ, ακριβώς όπως τα είχαμε προβλέψει από την περασμένη εβδομάδα, έπεσε το βράδυ της Δευτέρας στο 3.6& στο Δυναμικό Κοινό και κατόρθωσε να φτάσει έως και το 4.9% στο σύνολο, καταγράφοντας αρνητικό φετινό ρεκόρ και υποχρεώνοντας ουσιαστικά τους ανθρώπους του καναλιού να προχωρήσουν στη λήψη δραστικών μέτρων για να περισώσουν ό,τι σώζεται.

Ανάλογη τύχη, πάντως, είχε και το πρωτοεμφανιζόμενο ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1, Game of Chefs, το οποίο έκανε στην πρεμιέρα του μόλις 5.9% στο δυναμικό κοινό και 5.1% στο σύνολο.

Βέβαια, όταν το βαρύ πυροβολικό της περιόδου αυτής, το GNTM πέφτει στο 14.1% στο Γενικό Σύνολο, τι να περιμένει κανείς από τα ριάλιτι μαγειρικής...

Γη της Ελιάς σαρωτική στο 26.2%, Σασμός εξαιρετικός στο 22.8% και κάπως έτσι MEGA και ALPHA πανηγυρίζουν για την επιλογή τους να επενδύσουν στη μυθοπλασία, την ώρα που ΣΚΑΪ και STAR «κλαίνε», γνωρίζοντας ότι τα ακόμα χειρότερα είναι μπροστά, διότι έρχονται και οι Αγριες Μέλισσες...