ΕΡΤ: Αυτό είναι το νέο «Στην υγειά μας» με παρουσιαστή - έκπληξη! (video)

ΕΡΤ: Αυτό είναι το νέο «Στην υγειά μας» με παρουσιαστή - έκπληξη! (video)

Η ΕΡΤ ετοιμάζει το νέο «Στην υγειά μας».

Τη δική της μουσική εκπομπή τύπου «Στην υγειά μας» ετοιμάζει η ΕΡΤ. Η διοίκηση της Δημόσιας τηλεόρασης έχει σκοπό να αλλάξει πλήρως το πρόγραμμα προκειμένου να σταθεί ανταγωνιστικά στα ιδιωτικά κανάλια.

Σε αυτό το πλαίσιο θα αναδιαμορφωθεί η εκπομπή «Στην αυλή των χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου στην παρουσίαση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρόμπολα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη το μόνο που θα μείνει ίδιο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ο τίτλος.

Στόχος των ανθρώπων της ΕΡΤ είναι να δημιουργήσουν μία εκπομπή στα πρότυπα του «Στην υγειά μας» που ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην ελληνική τηλεόραση.

Στην παρουσίαση μάλιστα θα βρεθεί ένα πρόσωπο από τον χώρο της μουσικής. Ο λόγος για τον Χρήστο Νικολόπουλο, που σύμφωνα με τον Γιώργο Σκρόμπολα είναι ο εκλεκτός της ΕΡΤ για την παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής που θα επικεντρωθεί στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος άλλωστε αποτελεί έναν σημαντικό εκπρόσωπο του συγκεκριμένου είδους. Ο 74χρονος συνθέτης και τραγουδιστής έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες λαϊκές επιτυχίες όλων των εποχών έχοντας συνεργαστεί με εμβληματικούς ερμηνευτές.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest