Σασμός: Η σκηνή με την κηδεία του Στεφανή που συγκλόνισε τους τηλεθεατές

Σασμός: Η σκηνή με την κηδεία του Στεφανή που συγκλόνισε τους τηλεθεατές

Σασμός spoiler: Η κηδεία του Στεφανή στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός» την Τετάρτη (22/09) συγκλόνισε τους χρήστες του Twitter.

Η τηλεοπτική σειρά «Σασμός» του ALPHA, με θέμα την κρητική βεντέτα, έχει ήδη ξεχωρίσει και στο επεισόδιο που μεταδόθηκε την Τετάρτη (22/09), η σκηνή με την κηδεία συγκλόνισε τους χρήστες του Twitter. Συγκεκριμένα, ο Στεφανής (Τάσος Νούσιας) έπεσε νεκρός στα κτήματά του από άγνωστο -μέχρι στιγμής- δράστη και οδηγήθηκε στην τελευταία κατοικία του, με βάση τις παραδόσεις της Κρήτης.

Όσα διαδραματίστηκαν στη σκηνή της κηδείας, φυσικά, καθήλωσαν τους τηλεθεατές και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως στο Twitter.

Σασμός: Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Πέμπτης

Η δολοφονία του «Στεφανή» συγκλονίζει ακόμα το χωριό με τις αστυνομικές Αρχές να κάνουν ό,τι μπορούν για να εντοπίσουν τον δράστη και στο επεισόδιο που θα μεταδοθεί την Πέμπτη (23/09), στις 21:00, στον ALPHA.Συγκεκριμένα, με τον «Μαθιό» σαν στήριγμα, ο «Νικηφόρος» έχει να αντιμετωπίσει μέσα στο πένθος του την προσπάθεια του «Πέτρου» να τον προσεγγίσει και να του πει ότι δεν είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του. Ακόμα, η συμπεριφορά του «Κώστα» γίνεται κάθε μέρα και πιο ύποπτη, αλλά η σιωπή του «Μανώλη» και τα λιγοστά στοιχεία της Αστυνομίας για τον πραγματικό ένοχο περιπλέκουν και άλλο την κατάσταση. Επίσης, το χωριό αρχίζει και στρέφεται εναντίον του «Πέτρου» και η οικογένεια «Βρουλάκη» δέχεται επίθεση τη νύχτα από αγνώστους, οι οποίοι πυροβολούν αδιακρίτως.