Από το GNTM στις Άγριες Μέλισσες! (video)

Από το GNTM στις Άγριες Μέλισσες! (video)

Στην παρέα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε η Σταματίνα Μυτιληναίου, το plus size μοντέλο που αν και αρχικά ενθουσίασε τους κριτές του GNTM δεν πέρασε στο σπίτι του διαγωνισμού. Ωστόσο, θα παραμείνει στο χώρο της τηλεόρασης, με ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες»!

«Πέρασα πολύ όμορφα, ένιωσα πολύ άνετα. Ήταν όμορφη εμπειρία. Το σχόλιο του κ. Μπράτη ότι είμαι ηθοποιός και όχι μοντέλο, μπορεί να το είπε επειδή δεν του άρεσα, και να έψαχνε να βρει μια δικαιολογία. Πήγα μέχρι και στο catwalk και εκεί τελείωσε η πορεία μου στο παιχνίδι. Δε στεναχωρήθηκα που δεν μπήκα στο σπίτι. Επειδή είμαι ηθοποιός έχω ζήσει πολλές φορές την απόρριψη. Ως μοντέλο έχω δουλέψει λίγο, έχω κάνει κάποιους καταλόγους. Πήγα στο GNTM πιο πολύ για το Instagram, ώστε να μαζέψω κάποιες εμπειρίες», εξήγησε η όμορφη Σταματίνα.

«Είχαν γίνει τα γυρίσματα του GNTM και μετά έγινε η πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες”. Δεσμεύομαι και δεν μπορώ να πω τίποτα για τη συμμετοχή μου στο σίριαλ. Μέχρι στιγμής είμαι σε 4 επεισόδιο, νομίζω θα είμαι για όλη τη σεζόν», ανέφερε για τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες».

«Φέτος είδα πολύ λίγα plus size μοντέλα, μέχρι το επίπεδο που έφτασα ήταν μόλις 4. Οι κριτές στέκονται και στο χαρακτήρα, για να ενισχύσουν το κομμάτι του reality. Εγώ δεν μπορούσα να πω κάποια πράγματα που θα ήθελαν. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Νομίζω πως φέτος θα νικήσει κορίτσι», πρόσθεσε η ίδια.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest